iOS 8.2 beta 1 a fost lansat de Apple!

  iOS 8.2 beta 1  a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri la aproximativ 24 de ore distanta de lansarea iOS 8.1.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare venind ca o surpriza pentru majoritatea dezvoltatorilor de aplicatii. Noua versiune a sistemului de operare este lansata special pentru Apple Watch, ea impreuna cuWatch Kit permitand dezvoltatorilor de aplicatii sa produca titluri pentru viitorul smartwatch al Apple si sa interconecteze cele doua produse pentru a oferi o functionalitate diversa pentru utilizatorii de iDevice-uri.

  iOS 8.2 vine fara modificari de functionalitate anuntate de catre compania Apple fata de iOS 8.1.1, dar aduce cu el Xcode 6.2 beta care ofera posibilitatea de a pregati aplicatiile pentru iDevice-uri cu functionalitate speciala pentru WatchKit. Diverse zvonuri aparute anul acesta au anuntat faptul ca Apple va lansa multiple versiuni ale iOS in decursul lunilor ce vor aduce finalul acestui an, dar si in cursul inceputului de an viitor, astfel ca aceasta lansare va fi urmata de altele importante, toate menite sa aduca functionalitate suplimentara pentru actualele produse ale companiei Apple, dar si pentru cele viitoare.

  iOS 8.2 poate fi descarcat din portalul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul companiei Apple, dar nu poate fi instalat decat daca aveti UDID-ul iDevice-ului vostru inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii.