AutoFreeRam elibereaza automat RAM pentru iPhone sau iPad

14

AutoFreeRam

  AutoFreeRam este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iOS 8, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate interesanta. Conform dezvoltatorului tweak-ului, acesta este gandit pentru a elibera automat RAM-ul terminalelor noastre in momentul in care inchidem task switcher-ul iOS 8.

  Avand in vedere ca iOS-ul este conceput pentru a folosi cat mai eficient RAM-ul, aceasta functionalitate nu ar fi necesara in mod normal, daca nu am avea jailbreak. Din pacate tweak-urile din Cydia nu sunt chiar atat de eficient gandite, asa ca unele dintre ele consuma RAM in exces, iar aici intervine AutoFreeRam pentru a va ajuta.

AutoFreeRam frees the RAM of your device automatically! Every time you close the switcher (Multitasking) the ram will be freed. You will have more fluidity. you can activate the settings an alert that warns you when the action is performed. The ram will arrive in numbers never seen like on iphone 5 up to 600 MB of free RAM ..

  Dezvoltatorul AutoFreeRam promite ca a sa creatie poate elibera pana la 600 MB RAM dupa inchiderea task switcher-ului, mai mult de jumatate din totalul noilor iPhone-uri. Eliberand aceasta cantitate de ram, terminalele vor avea performante mai bune impreuna cu o fluiditate aproape permanenta, totul fara ca voi sa faceti ceva in acest sens.

  AutoFreeRam este disponibil pentru descarcare la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.