Prima Pagina Cydia VoiceChanger iti schimba vocea in timp real in timpul apelurilor telefonice

VoiceChanger iti schimba vocea in timp real in timpul apelurilor telefonice

VoiceChanger

  VoiceChanger este un tweak lansat cu ceva timp in urma in Cydia de catre un celebru dezvoltator grec care ne-a adus AudioRecorder ce permite inregistrarea apelurilor sau tweak-uri ce permit eliminarea interfatei care afiseaza apeluri pe intregul ecran. VoiceChanger are legatura tot cu apelurile telefonice si unul dintre putinele tweak-uri care ne dau posibilitatea de a ne schimba vocea in timpul apelurilor telefonice fara prea mult efort. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, tweak-ul are un meniu de setari care permite activarea sa si alegerea vocii care va fi auzite de catre prietenii nostri in timpul unui apel telefonic, edci vorbim despre o modalitate de utilizare extrem de simpla.

VOICECHANGER. CHANGE YOUR VOICE WHILE IN A CALL, LIVE! THE FIRST LIVE VOICE CHANGER EVER!  HIS AWESOME TWEAK ALTERS YOUR VOICE WHEN YOU TALK ON THE PHONE SO THAT THE OTHER END HEARS YOUR VOICE SOUNDING LIKE A DARK LORD, A SMURF OR WELL… RUMPELSTILTSKIN!  THE AUDIO PROCESS IS BEING DONE LIVE WHILE YOU SPEAK! YOU CAN SWITCH BETWEEN NORMAL SPEECH OR EFFECT-ALTERED SPEECH LIVE WHILE YOU ARE IN A CALL! YOU CAN ALSO ENABLE/DISABLE THE TWEAK WHILE IN A CALL. JUST PRESS THE HOME BUTTON TO LEAVE THE IN-CALL SCREEN, OPEN ITS SETTINGS AND PLAY!

  Tweak-ul ne permite sa facem trecerea de la o voce modificata la o voce normala chiar in timpul unui apel telefonic, intreaga modificare a vocii efectuandu-se in timp real, in cursul unui apel. Tweak-ul a fost recent actualizat pentru a fi compatibil cu iOS 8, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar daca sunteti interesati de el, il puteti cumpara la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia.