Prima Pagina Cydia VoiceChanger iti schimba vocea in timp real in timpul apelurilor telefonice

VoiceChanger iti schimba vocea in timp real in timpul apelurilor telefonice

9

VoiceChanger

  VoiceChanger este un tweak lansat cu ceva timp in urma in Cydia de catre un celebru dezvoltator grec care ne-a adus AudioRecorder ce permite inregistrarea apelurilor sau tweak-uri ce permit eliminarea interfatei care afiseaza apeluri pe intregul ecran. VoiceChanger are legatura tot cu apelurile telefonice si unul dintre putinele tweak-uri care ne dau posibilitatea de a ne schimba vocea in timpul apelurilor telefonice fara prea mult efort. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, tweak-ul are un meniu de setari care permite activarea sa si alegerea vocii care va fi auzite de catre prietenii nostri in timpul unui apel telefonic, edci vorbim despre o modalitate de utilizare extrem de simpla.

VOICECHANGER. CHANGE YOUR VOICE WHILE IN A CALL, LIVE! THE FIRST LIVE VOICE CHANGER EVER!  HIS AWESOME TWEAK ALTERS YOUR VOICE WHEN YOU TALK ON THE PHONE SO THAT THE OTHER END HEARS YOUR VOICE SOUNDING LIKE A DARK LORD, A SMURF OR WELL… RUMPELSTILTSKIN!  THE AUDIO PROCESS IS BEING DONE LIVE WHILE YOU SPEAK! YOU CAN SWITCH BETWEEN NORMAL SPEECH OR EFFECT-ALTERED SPEECH LIVE WHILE YOU ARE IN A CALL! YOU CAN ALSO ENABLE/DISABLE THE TWEAK WHILE IN A CALL. JUST PRESS THE HOME BUTTON TO LEAVE THE IN-CALL SCREEN, OPEN ITS SETTINGS AND PLAY!

  Tweak-ul ne permite sa facem trecerea de la o voce modificata la o voce normala chiar in timpul unui apel telefonic, intreaga modificare a vocii efectuandu-se in timp real, in cursul unui apel. Tweak-ul a fost recent actualizat pentru a fi compatibil cu iOS 8, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar daca sunteti interesati de el, il puteti cumpara la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia.