Business Wall of Fame: Inoveaza in Internet of Things si poti deveni partener Telekom Romania!

1

Business Wall of Fame este unul dintre cele mai mari concursuri internationale organizate de catre Deutsche Telekom, el fiind la cea de-a doua editie in Romania, iar daca anul trecut a avut in centru aplicatiile cloud pentru companii, anul acesta are ceva mult mai cool, IoT. Pentru cei dintre voi care nu stiu, IoT inseamna Internet of Things si el presupune interconectarea diverselor dispozitive electronice, unii ar spune chiar si oameni sau animale, prin conexiuni de date pentru a face schimb de informatii in cloud.

Solutiile IoT pot fi folosite intr-o multitudine de domenii de activitate, de la simple calculatoare, la termostate, sisteme de control al masinilor, sisteme de control al caselor inteligente, sisteme de control ale fabricilor si pana la sistemele pentru monitorizarea sanatatii. Anul acesta cei de la Telekom Romania cauta prin concursul Business Wall of Fame cei mai inventivi romani cu solutii pentru Internet of Things, premiul cel mare fiind o campanie de promovare in valoare de 30.000 de euro si intrarea intr-o relatie de parteneriat care ii ofera acces la baza de clienti ai operatorului.

In prima editie a concursului a fost desemnata castigatoarea premiului national Smart Bill Cloud, o aplicatie de facturare, insa separat de ea Top Checks (aplicație de analiză și monitorizare a partenerilor de business actuali sau potențiali din punct de vedere financiar și juridic) și Sedona POS (aplicatie ce transformă terminalele inteligente în puncte de vânzare mobile) au fost incluse in portofoliul Telekom Romania ca si solutii de business.

Inscrierile pentru solutii internet of Things in concursul Business Wall of Fame se pot face in perioada 22 aprilie – 25 mai, pe platforma wallofbusiness.ro, comunicatea business putand vota solutia favorita in perioada 11 – 22 iunie. In urma voturilor date vor fi alese 15 solutii care vor fi evaluate si de catre un juriu al Telekom Romania, acesta urmand a decide solutia castigatoare care va beneficia de campania de promovare de 30.000 de euro si intrarea in portofoliul de parteneri ai Telekom Romania.

Separat de solutia IoT aleasa castigatoare in Romania, juriul va acorda un premiu special unei solutii care are aplicabilitate internationala, ea urmand a intra in portofoliul Deutsche Telekom pentru cele 8 tari in care se desfasoara Business Wall of Fame. Aceasta va participa la un targ de profil organizat de catre operator, beneficiind de o campanie de promovare in valoare de 10.000 de euro.

Desi romanii inventivi sunt incurajati sa participe la concursul Business Wall of Fame, ei pot fi sustinuti de catre prietenii care au sau fac parte din diverse companii, sustinerea fiind deasemenea premiata. Telekom va premia compania-suporter a solutiei castigatoare, care a avut cel mai convingator argument in sustinerea acesteia, cu o campanie de promovare in valoare de 20.000 de euro, astfel ca nici macar nu este nevoie sa participi, ci doar sustii ideile care merita promovate.

Concurs Business Wall of Fame Romania

Anul trecut Romania a avut cea mai buna reprezentare in concursul international Business Wall of Fame cu 59 de aplicatii inscrise si asta pentru ca romanii sunt extrem de inventivi si capabili sa dezvolte produse grozave, asa ca sunt nerabdator sa vad ce ne-au pregatit ei anul acesta intr-un domeniu extrem de interesant.

Acestea fiind spuse, va urez Succes!