3DSwitcher aduce un nou mod de a administra aplicatii in iOS

3DSwitcher3DSwitcher este un tweak despre care v-am vorbit acum cateva saptamani, el fiind creat in ideea de a ne oferi o metoda complet noua de a administra aplicatiile deschise in background-ul iOS-ului. In mod normal acest lucru este facut folosind task switcher-ul creat de catre Apple, el afisand aplicatiile deschise in background prin intermedul unui sistem destul de simplu care afiseaza cate un preview al fiecarei aplicatii, accesarea sa deschizand respectiva aplicatie.

3DSwitcher schimba acest sistem cu unul 3D in care preview-urile au o afisare complet diferite, dupa cum puteti vedea si din imagine, task switcher-ul avand in acelasi timp disponibile si o serie de toggle-uri pentru controlarea unei diversitati de functii. 3DSwitcher are 6 moduri de lucru pentru a afisa interfata si diverse animatii pentru deschiderea aplicatiilor, astfel ca sigur veti gasi tot ceea ce va doriti in el.

Compatible with iOS 8. Bring your app switcher to the world of 3D with 3D Switcher! You’ll never want to go back to 2D again.

3DSwitcher este disponibil pentru descarcare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.