Cutia unui iPhone 6S negru apare in noi imagini

cutie iPhone 6S negru 1Cutia unui iPhone 6S negru apare in noi imagini in cursul acestei seri, ea confirmand din nou, daca mai era nevoie, faptul ca Apple pregateste noi wallpaper-uri animate pentru utilizatori, dar si ca design-ul va ramane in cea mai mare parte neschimbat.

Cutia iPhone 6S negru prezenta in aceste imagini este identica cu alta aparuta in cursul acestei dimineati care prezenta un iPhone 6S alb, dar care avea totusi un wallpaper diferit, semn ca Apple are multiple fundaluri create pentru utilizatorii sai.

Din pacate cutia nu dezvlauie detalii cu privire la functii pe care iPhone 6S urmeaza sa le contine, sau la alte noutati pe care utilizatorii urmeaza sa le primeasca, dar v-am spus deja care sunt noutatile iPhone 6S si e putin probabil sa fie ceva diferit.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

cutie iPhone 6S negru

3 COMENTARII

  1. Nice touch, chestia cu cutiile personalizate in functie de ce culoare alegi la telefon.
    Dar nu inteleg o sa fie doar un wallpaper animat? nu or sa fie un set asa cum sunt cele din iOS7 dinamice?

  2. Nice touch, chestia cu cutiile personalizate in functie de ce culoare alegi la telefon.

    Dar nu inteleg o sa fie doar un wallpaper animat? nu or sa fie un set asa cum sunt cele din iOS7 dinamice? Eu cred ca sunt in iOS9 corect?