iPhone 6S wallpaper din iOS 9

walpaper iPhone 6SNoile iPhone 6S wallpaper sunt disponibile pentru descarcare intr-un format compatibil cu ecranele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, adica ele se vor potrivi perfect cu rezolutiile de 1334 x 750 pixeli sau 1920 x 1080 pixeli, astfel ca doar pe aceste dispozitive el veti putea folosi fara probleme.

Apple a creat aceste wallpaper-uri noi pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele fiind incluse in iOS 9 pentru cei interesati, iar daca sunteti dornici sa le incercati pe propriile terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ei bine acum el puteti descarca.

Separat de disponibilitatea in iOS, noile iPhone 6S wallpaper sunt folosite de catre compania Apple si pe cutiile iPhone 6S pentru diversele modele vandute in lumea intreaga, insa ele sunt disponibile si informat animat pentru setare ca si screen saver pentru ecranul de blocare.

Fara a lungi prea mult lucrurile, puteti descarca noile iPhone 6S wallpaper de mai jos, salvarea putandu-se face automat in aplicatia Poze a iOS-ului, setarea lor ca si fundal, sau orice altceva fiind posibila prin accesarea lor din respectiva aplicatie.

Download iPhone 6S wallpaper

iPhone 6S wallpaper purple

iPhone 6S wallpaper peste auriu

iPhone 6S wallpaper peste roz

iPhone 6S wallpaper peste rosu

iPhone 6S wallpaper peste cerneala albastra

iPhone 6S wallpaper peste cerneala alba