Galerie de poze facute cu iPhone 6S si 6S Plus

poze iPhone 6S featAceasta galerie de poze facute cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus este posibila multumita primelor review-uri pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus publicate astazi, ele punand in evidenta noile camere ale terminalelor companiei Apple.

Cei de la Apple au promis ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu ale lor camere de 12 megapixeli vor inregistra poze grozave, iar aceste imagini stau marturie faptului ca Apple a reusit sa imbunatateasca din nou calitatea camerelor oferite pentru terminalele sale.

V-am prezentat in aceasta seara si o comparatie intre camera iPhone 6S Plus si iPhone 6 Plus pentru a va face o idee in legatura cu diferentele dintre aceasta componenta a celor doua terminale, insa cred ca aceste poze vor atrage mai multa atentie pentru ca majoritatea sunt superbe.

Terminalele iPhone sunt deja cele mai populare printre dispozitivele mobile cu care sunt incarcate pozele publicate pe multe retele de socializare, iar multumita camerelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus aceasta suprematie nu se va opri in anul 2015.

Voi ce parere aveti despre calitatea pozelor inregistrate cu camerele iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?

Galerie de poze facute cu iPhone 6S si 6S Plus

Si pentru a face totul cat se poate de interesant, aveti si cateva filme 4K facute cu iPhone 6S si 6S Plus.

1 COMENTARIU