Cum activez 4G pentru Digi Mobil 4G ?

Activare 4G Digi Mobil 4GDaca sunteti curiosi cum activati 4G in Digi Mobil 4G pe telefoanele voastre mobile, indiferent de model, atunci acest articol ar trebui sa va ajute, asta in situatia in care terminalul este compatibil cu reteaua operatorului de telefonie mobila.

Inainte de a incepe va recomand sa verificati un articol in care v-am spus ce iPhone si iPad sunt compatibile cu Digi Mobil 4G si va recomand sa va uitati cu foarte mare atentie acolo si la codurile terminalelor deoarece daca nu detineti unul dintre dispozitivele de acolo nu veti putea accesa reteaua.

Daca ati verificat acea lista si aveti un terminal pe care se poate face activare 4G in Digi Mobil 4G, atunci tot ce va trebui sa faceti este sa urmati pasii de mai jos pentru a beneficia de serviciile operatorului de telefonie mboila detinut de catre compania RCS & RDS.

Cum activez 4G pentru Digi Mobil 4G ?

Pentru a face activare 4G pentru Digi Mobil 4G urmati pasii de mai jos :

  • Accesati meniul Self Care al Digi Mobil tastand *100# in dialer-ul aplicatiei Phone, Telefon.
  • Selectati optiunea 1.
  • Selectatti optiunea 7.
  • In locul pasilor de mai sus puteti apela *777 pentru a activa 4G in Digi Mobil 4G.

Dupa urmarea pasilor va trebui sa asteptati mesajul de conformare pentru activarea 4G in Digi Mobil 4G, iar dupa ce il primiti veti putea activa setarea 4G a terminalului vostru pentru a va conecta la retea operatorului.

Procedura in sine este simpla si daca va aflati in raza de acoperire a Digi Mobil 4G, atunci ar trebui sa aveti parte de vitezele prezentate de catre diversi utilizatori in acest articol.

Daca aveti doar o cartela de internet dintr-un stick USB 3G al Digi Mobil, atunci va trebui sa mergeti intr-un punct de lucru al RDS & RDS ori sa sunati la serviciul de relatii cu clientii pentru a face activarea 4G.

28 COMENTARII

  1. @Lucian: Voiai sa spui ca niciunul dintre modelele iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu este compatibil cu Digi Mobil 4G, nu ? :)))
    Atat timp cat NU SCRIE TDD la compatibilitate, nu e compatibil.

  2. Duminica voi testa si cu i5s ( pe care sunt aproape sigur ca nu va functiona A 1457) si pe i6 A1586 pe care sigur va merge 4G.
    La 5s in meniu la conexiune celulara nu apare 4G, la i6 apare.
    Deci modelele care vor merge pe 4g de la iPhone sunt cela care le a dat Zaone in articole.
    Asi vrea sa fiu optimist cu 5s dar….

  3. salut.
    am iPhone 6 A1586, luat de la emag, si totusi nu pot activa 4G de la digi. am trimis mesaj la *111#, am activat 4G, am primit mesajul de activare, restart si… oha! singurele optiuni pe care le am sunt LTE, 3G si 2G. la centrul digi mi-au spus ca nu trebuie schimbata cartela. care o fi schema?

  4. Daca activezi LTE si nu trece pe LTE nici dupa ce navighezi pe internet, dar esti intr-o zona cu acoperire, atunci probabil e de vina acoperirea.
    Digi a spus ca are acoperire in anumite orase, dar nu a spus ca acele orase sunt acoperite complet. Nici ca este semnal puternic in cladiri nu a spus.

  5. activez LTE, dar apare tot 3G momentan. probabil ca nu am acoperire in zona mea. o sa testez si in alta parte. totusi, trecerea de la LTE la 3G si invers nu se realizeaza imediat. trebuie sa dau o gramada de restarturi. nu am JB, ios 9.0.1

  6. Salut Dan,
    Când ai selectat LTE nu te-a avertizat că operatorul nu deține certificat pe această rețea?
    Mă aflu în zona de acoperire, Piața Universității, București, dar nu se conecrează la LTE, tot 3G apare.
    Mulțumesc.