Cum activez 4G pentru Digi Mobil 4G ?

Activare 4G Digi Mobil 4GDaca sunteti curiosi cum activati 4G in Digi Mobil 4G pe telefoanele voastre mobile, indiferent de model, atunci acest articol ar trebui sa va ajute, asta in situatia in care terminalul este compatibil cu reteaua operatorului de telefonie mobila.

Inainte de a incepe va recomand sa verificati un articol in care v-am spus ce iPhone si iPad sunt compatibile cu Digi Mobil 4G si va recomand sa va uitati cu foarte mare atentie acolo si la codurile terminalelor deoarece daca nu detineti unul dintre dispozitivele de acolo nu veti putea accesa reteaua.

Daca ati verificat acea lista si aveti un terminal pe care se poate face activare 4G in Digi Mobil 4G, atunci tot ce va trebui sa faceti este sa urmati pasii de mai jos pentru a beneficia de serviciile operatorului de telefonie mboila detinut de catre compania RCS & RDS.

Cum activez 4G pentru Digi Mobil 4G ?

Pentru a face activare 4G pentru Digi Mobil 4G urmati pasii de mai jos :

  • Accesati meniul Self Care al Digi Mobil tastand *100# in dialer-ul aplicatiei Phone, Telefon.
  • Selectati optiunea 1.
  • Selectatti optiunea 7.
  • In locul pasilor de mai sus puteti apela *777 pentru a activa 4G in Digi Mobil 4G.

Dupa urmarea pasilor va trebui sa asteptati mesajul de conformare pentru activarea 4G in Digi Mobil 4G, iar dupa ce il primiti veti putea activa setarea 4G a terminalului vostru pentru a va conecta la retea operatorului.

Procedura in sine este simpla si daca va aflati in raza de acoperire a Digi Mobil 4G, atunci ar trebui sa aveti parte de vitezele prezentate de catre diversi utilizatori in acest articol.

Daca aveti doar o cartela de internet dintr-un stick USB 3G al Digi Mobil, atunci va trebui sa mergeti intr-un punct de lucru al RDS & RDS ori sa sunati la serviciul de relatii cu clientii pentru a face activarea 4G.