HTC One M10 – HTC invata din greseli

HTC One M10 este viitorul smartphone de top pe care compania HTC se pregateste sa il aduca pe piata, taiwanezii organizand putin diferit lansarea, sau cel putin asta intelegem din zvonurile aparute zilele acestea in legatura cu noul dispozitiv al lor.

HTC One M10 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 820 ce urmeaza sa fie folosit in Samsung Galaxy S7 si alte smartphone-uri de top, insa doar versiunile pentru SUA si Europa il vor avea integrat, asta in timp ce modelele pentru Asia vor avea chip-uri MediaTek, inferioare din punct de vedere al performantelor.

HTC One M10 va fi primul smartphone HTC One M de prima generatie care va fi lansat de catre compania HTC cu chip-uri si procesoare diferite, strategia fiind complet diferita fata de cea gandita in anii anteriori, schimbarea fiind de bun augur pentru a creste vanzarile.

Mai mult decat atat, HTC pare sa fi invatat ca a se lupta cu Samsung nu este o idee chiar atat de buna, asa ca HTC One M10 nu ar urma sa fie prezentat in cadrul Mobile World Congress 2016, precum Samsung Galaxy S7, ci undeva in cursul lunii aprilie.

Tinand HTC One M10 departe de utilizatori pana dupa lansarea Samsung Galaxy S7 este o decizie foarte buna pentru cei de la HTC deoarece dispozitivul va avea o sansa reala de a genera vanzari bune, iar eu unul ma bucur sa vad ca HTC incepe sa mai si gandeasca lucrurile pentru ca este nevoie de aceasta companie pe piata.

32 COMENTARII

  1. HTC a castigat experienta in a copia Apple odata cu lansarea lui A9. Astfel, cea de-a doua clona va arata mult mai bine, mai ales daca ramane si dunga aia neagra lata de o palma de la baza terminalului

  2. Sper ca si pe partea de camera sa fi învățat ceva,sa treci de la o camera de 4mpx(fie el si ultra-mega-hyper pixel) la una de 20 mpx fără OIS(mai varza in unele aspecte ca anteriorul de 4mpx) si sa te grabesti sa-l lansezi cu problematicul 810 odată cu S6-le,e o greșeala copilărească,de neiertat,drept dovada vânzarile foarte slabe(nici prețul lui nu e un atu,măcar Samsung a scăzut cu 100$/€ galaxia 6).

  3. O parere copilareasca. Tu crezi ca S6 nu s-a vandut suficient pentru ca au trecut la nu stiu ce camera fara stabilizator optic?? Phuaaaa…
    S6 a pierdut pe seama concurentei acerbe venita din partea producatorilor chinezi. Huawei, Meizu au vandut la greu, produse excelente la 300 euro/bucata. Normal ca un om sanator la cap nu va da 700-800 bucati pe un produs, daca poate obtine aproape la fel de mult pe ceva pe care da 300 bucati.

  4. Cum ti-a spus si ciuciu , HTC M a aratat si arata mai bine decat orice iPhone . La fel si Edge . Iar iPhone 6 a copiat marginile rotunjite de la Samsung Ativ . Deci ?

  5. Stati linistiti …daca nu ati avut ocazia sa desfaceti un htc atunci vorbiti incet…de la m7 in sus sunt cele mai proaste posibile …greu de desfacut si cu procent mare de deteriorare a carcasei …in plus piesele sunt foarte prost aranjate …camera jalnica ca si la s6 … Trebuie sa faci 10 poze sa iasa una buna … Stabilizator 0, … Si nu vb ca necunoscator … Vb ca: tehnician gsm si posesor s6 edge..htc m9.. Iphone 6s … Nu sunt fan nici unuia dintre producatori dar imi plac lucrurile de calitate si puse bn la punct …cand androidul incepe sa iti de-a rateuri si un s6 edge iti inchide aplicatia fara motiv si se incinge de il ia dracu pe fast…si htc cu o interfata primitiva parca luata din windows mobile si functii putine pt a justifica pretul…6s fiind super ok il am de ceva vreme si nu mi sa blokat niciodata …amprenta o ia instant pozele cu o stabilizare super ..flash-ul pt selfie gandit bn .. Pana in momentul de fata ip 6s este intradevar ok…poate cu htc m10 asta face cv ar fi bine daca ar face ceva cu partea aia de jos pana incepe ecranul este deranjanta prea lata si fara rost macar sa ii ataseze o amprenta in locul ala gol sau un senzor pt deblocare la un slide facut cu degetul un fel de banda …in fine bafta tuturor ( parere strict personala)

  6. Eu de camera de pe M8 si M9 vorbeam,nu de pe S6(care de-altfel are OIS,si e considerat pe buna dreptate una dintre cele mai bune,dacă nu cea mai buna camera de pe un telefon mobil).
    Mie personal îmi place HTC-ul,dacă ar fi sa-mi iau un tel pe android acesta ar fi,si nu Samsung.

  7. Ideea e ca oamenii nu cumpara un dispozitiv de sute de euro doar pentru bucatele de functii. Oamenii cumpara in principal un produs intreg, hardware + software, la cel mai bun raport pret calitate. Desigur ca atata vreme cat exista concurenta care ofera aproape aceeasi calitate la o fractiune de pret, e normal sa cumperi produsul cel mai ieftin.

  8. Nu vezi ca nu intelege, tu faci referire la HTC (articolul din aceasta pagina) si el intelege de S6 ? Chiar da cu eroare cand ma gandesc ca o persoana atat de inteligenta (pe net)precum Viorel, nu intelege ceea ce ai vrut sa spui

  9. Prietene esti gramada, daca anumitor persoane precum @srb le trec cu vederea unele aberatii ei bine….tie nu pot!

    In primul rand daca esti tehnician gsm inseamna ca esti cel mai prost/slab pregatit tehnician, in al 2-lea rand nu stiu de ce dracu comentati si inventati lag-uri la s6 cand ele nu exista, eu unul nu am intalnit si nu folosesc telefonul doar pt apeluri si mail-uri! Nu inteleg de ce dracu comentati despre Android cand Ios-ul e vai mama lui, ridicati in slavi un sistem de operare invechit care cum adauga o functie noua clacheaza, Apple nu e in stare sa scoata un sistem stabil pt cateva modele, androidul ruleaza pe sute de modele si pe zeci de producatori!

    S6 edge este peste 6s la:

    Display
    Design
    Memorie interna 32 gb vs 16 gb
    Camera

    Vreti iphone din partea mea va puteti lua cate 3 de fiecare dar va rog lasati aberatiile si nu va mai cautati justificari pt deciziile luate.

    :)))) auzi la el tehnician gsm, pun pariu ca nu face altceva decat sa lipeasca folii

  10. Tehnicianul lui peste de ce nu cumperi un htc si aranjezi tu piesele cum iti plac tie daca aia de la HTC, care dupa mintea ta sunt niste tampiti, nu sunt in stare? Cum ai ajuns tu la concluzia ca sunt prost aranjate…ai impresia ca sunt piese de lego? Ma apuca nervii cand vad anumite “specimene” criticand munca unor ingineri/profesionisti si cel mai rau ma irita argumentele stupide gen: ” piese prost aranjate”…..

    Tehnicianul din …..!

  11. Iar tu m-ai jignit pe mine fara sa iti exprimi o opinie vis-a-vis de subiectul din acest articol, cine este distrusul dintre noi 2?

  12. Eu te-am facut distrus pentru ca meriti. Tu ai venit primul cu scandalul.
    Prefer sa vin aici sa citesc o stire si comentarii pro si contra, dar nu suport sa vad cum un distrus jigneste o persoana doar pentru faptul ca nu gandeste la fel ca el.
    Data viitoare incearca sa-ti spui punctul de vedere fara a mai jigni…
    PEACE!

  13. Ba esti nebun, unde era avocatul poporului… Daca ai avea mai mult de 1 neuron in capul ala ai intelege dar nu am pretentii, nu este vina ta, pun pariu ca nici tu nu ai vrea sa fii asa.

    Probabil ca atunci cand erai mic ai fost ciuca batailor si acum ajuns la pubertate ti-ai propus sa te transformi in avocatul tehnicienilor gsm care afirma ca piesele din HTC sunt prost asezate, daca nici voi aia fara pic de creier si discernamant nu va sprijiniti intre voi cine dracu s-o faca!

    Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va aibe in paza!!!

  14. Cine putea sa iti voteze tie comentariul asta? Triada fantastica: Srb, amfetamin si disqus_DPH.
    Este clar ca ceea ce scrii tu este o fantezie de gradinita. Pana si amfetamin a recunoscut ca S6 are probabil cea mai buna camera din industrie, si tu spui ca trebuie sa faci 10 poze ca sa iti iasa una buna. Pai daca unul are parkinson si nu ii ies pozele, nu e vina producatorului de smarpthone.
    E clar cata credibilitate ai cand scrii ca “androidul incepe sa iti DE-A rateuri”, si ca “nu si sa blokat niciodata”.
    In plus, daca S6 ar fi fost atat de distrus, cu siguranta s-ar fi scris tone de materiale in presa de specialitate. Dar deh… tu, mare tehnician cu trei telefoane in proprietate, ce sa mai…

  15. Daca eu am un neuron, tu ai de doua ori mai putini decat mine.. (oare stii sa aflii cati?)
    Si ca sa-ti dovedesc din nou cat esti de distrus, citeste toata conversatia de 3 ori si spune-mi unde i-am luat apararea…
    Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa-ti atrag atentia ca nu toti gandesc la fel ca tine si trebuie sa te obijnuiesti cu asta, nu sa-i jignesti in secunda doi.
    Daca reusesti sa inveti ceva din discutia asta, esti tare 😉
    Peace!

  16. Nu ma pot obiSnui cu agramatii si cu analfabetii care in loc sa puna mana pe o carte ei stau pe forumuri, vai de cultura voastra generala, cei ca tine isi merita soarta! Sa stii ca nu intotdeauna sunt necesari 2 “i”, trebuie sa stii cand sa ii folosesti.

    Lasa dracu prosteala ieftina ca nu am timpul si rabdarea necesara pentru a discuta cu specimene de nivelul tau.

  17. Daca eu sunt agramat ca am pus un i in plus… Inseamna ca si tu esti prost gramada, pentru ca asta e un blog nu un forum. Si nu te mai stresa sa mai raspunzi ca am inteles ca esti un “businessman” si nu iti permite timpul. Nici macar sa inveti sa te comporti mai civilizat…