HTC One M10 ar putea fi o clona a iPhone 6S

HTC One M10 ar urma sa fie o clona a iPhone 6S, asa cum este si HTC One A9, deci HTC incearca sa preia strategia Samsung de a copia design-ul iPhone-urilor pentru a lansa pe piata terminale mobile care chiar au succes, lucru care s-a confirmat in cazul primei clone a iPhone.

Informatia privind aparitia acestui HTC One M10 care arata ca iPhone 6S vine de la o persoana care are in mod constant informatii valide despre terminale mobile ce inca nu au fost lansate pe piata, asa ca ea este destul de credibila si probabil se va adeveri in lunile urmatoare.

Pentru cei de la HTC ideea de a copia design-ul iPhone 6S intr-un smartphone nou este cel mai probabil privita cu ochi foarte buni, iar HTC One M10 ar putea avea o sansa reala de a se lupta cu smartphone-urile companiei Apple, dar si cu Samsung Galaxy S7 care va fi lansat in primavara 2016.

HTC One A9 a fost laudat de catre foarte multa lume multumita design-ului folosit de catre compania HTC, asa ca HTC One M10 ar putea avea deasemenea succes cu un aspect similar cu cel al iPhone-urilor, asta desigur daca HTC nu se va gandi sa implementeze mici modificari care sa strice aspectul placut.

Separat de informatiile privind lansarea unui HTC One M10 cu un design similar cu cel al iPhone, stim ca viitorul dispozitiv ar avea la baza un chip Snapdragon 820 si ca ecranul sau nu va fi mai mare de 5.2 – 5.3 inch, pretul putand fi similar cu cel cerut pentru HTC One M9.