Samsung Galaxy S7 Edge – primele imagini cu cele trei versiuni

Primele magini cu cele trei versiuni ale Samsung Galaxy S7 Edge au aparut in cursul noptii trecute pe internet, compania Samsung intentionand sa le ofere utilizatorilor trei optiuni de culori pentru achizitionarea viitorului smartphone premium gandit pentru ei.

Mai exact, primele imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge in culorile : aurie, argintie si neagra sunt vizibile in imaginile de mai jos. Aceste imagini au fost preluate direct de la cei care creeaza materialele publicitare pentru noul terminal, deci acelasi lucru il vom vedea direct de la Samsung.

In cursul saptamanilor trecute au aparut diverse alte imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge, insa acum le vedem pe toate impreuna si se pare ca Samsung nu ar intentiona sa lanseze o versiune roz-aurie, asa cum face Apple cu terminalele sale iPhone 6S vandute pe glob.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S6 Edge, primele imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge ne arata un terminal care are o carcasa cu margini ce ssunt usor mai rotunde decat in cazul vechiului dispozitiv, diferenta nefiind chiar atat de greu de observat la o simpla privire.

Samsung Galaxy S7 Edge negru

Compania Samsung nu a dorit sa schimbe foarte multe in ceea ce priveste aspectul Samsung Galaxy S7 Edge, insa noile margini ale carcasei si introducerea camerei in interiorul carcase sunt imbunatatiri majore care vor fi apreciate de foarte multa lume.

In ceea ce priveste preturile Samsung Galaxy S7 Edge, se pare ca Samsung va cere 800 de dolari sau euro pentru noul sau terminal, el urmand a avea un ecran de 5.1 cu margini rotunjite spre exterior, chip-uri Exynoss si Qualcomm, camera de 12 megapixeli si slot microSD.

Samsung Galaxy S7 Edge auriu

Samsung Galaxy S7 Edge argintiu