Samsung Galaxy S7 apare in noi imagini

Noi imagini cu Samsung Galaxy S7 au aparut in cursul acestei dupa-amiezi pe internet, ele prezentand noul terminal al Samsung in toata splendoarea sa, asta dupa ce noi imagini cu Samsung Galaxy S7 Edge si-au facut aparitia pe internet noaptea trecuta.

Samsung Galaxy S7 negru si auriu este prezentat in imaginile de mai jos, compania Samsung alegand sa ofere culori simple pentru noul sau smartphone premium, intre acest dispozitiv si Samsung Galaxy S7 Edge existand o multitudine de puncte comune.

Dupa cum puteti vedea deja, Samsung Galaxy S7 arata exact precum in schitele si imaginile aparute de cateva saptamani pe internet, asa ca nu mai exista surprize pentru prezentarea din 21 februarie, urmatorul pas fiind publicarea de clipuri video cu terminale reale.

Samsung Galaxy S7 urmeaza sa fie lansat pe 11 martie de catre compania Samsung si preturile de vanzare ar urma sa inceapa de la 700 de dolari sau 700 de euro, asa ca vorbim despre un dispozitiv care ar trebui sa fie mai ieftin decat iPhone 6S.

Samsung Galaxy S7 negru-imagini

Samsung Galaxy S7 auriu imagini 2