Samsung iti aminteste sa-ti mai repornesti smartphone-ul din cand in cand

Stim cu totii ca telefoanele mobile si calculatoarele au nevoie de cate un restart din cand in cand pentru a functiona fara probleme, iar cei de la Samsung au implementat anul trecut o functie numita Auto restart care le permite utilizatorilor sa-si programeze terminalele sa reporneasca singure.

Repornirile pentru Android sunt la fel de necesare precum cele pentru Windows, ele curatand complet RAM-ul si imbunatatind performantele generale, lucrurile fiind cu mult diferite in cazul iOS sau a OS X, dar asta din cauza modului in care au fost gandite sistemele de operare despre care vorbim aici.

Pentru ca terminalele Android incep sa functioneze foarte greu dupa cateva saptamani de la o repornire, cei de la Samsung au implementat aceasta functie numita Auto restart anul trecut, insa separat de ea se pare ca ar fi implementat inclusiv o notificare speciala care le recomanda utilizatorilor sa-si reporneasca dispozitivele.

In imaginea de mai jos puteti vedea aceasta aparenta notificare, ea fiind afisata in terminale o data la 14 zile pentru a le recomanda utilizatorilor sa-si reporneasca terminalele deoarece aceasta procedura are menirea de a imbunatati performantele generale ale dispozitivelor.

Samsung Galaxy S7 repornire

Aceasta este prima oara cand vad o asemenea notificare afisata pe un smartphone, nu v-as putea confirma fara dubiu ca imaginea este reala, dar din moment ce Samsung a implementat functia Auto restart in Android, existenta sa este cel putin plauzibila.

N-as putea spune ca o alerta de acest gen pune intr-o lumina foarte buna smartphone-ul pe care este afisata, insa poate ca unii se vor bucura sa afle cum pot sa imbunatateasca performantele propriilor smartphone-uri.

Samsung Galaxy Auto Restart