Prima Pagina HTC HTC 10 urmeaza sa fie lansat pe 15 aprilie

HTC 10 urmeaza sa fie lansat pe 15 aprilie

HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie de catre compania HTC, taiwanezii anuntand acest lucru prin intermediul unei invitatii trimise jurnalistilor din lumea intreaga saptamana trecuta, foarte multe persoane asteptand cu mare interes acest eveniment important.

HTC 10 va fi lansat pe 15 aprilie conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, deci la doar 3 zile distanta de prezentarea ce urmeaza sa aiba loc in Londra, compania HTC intentionand sa precipite serios aparitia terminalului pentru a-l aduce mai repede in mainile utilizatorilor.

Desi in mod normal producatorii Android asteapta una sau doua saptamani intre prezentarea unui produs si lansarea efectiva pe piata, cei de la HTC par sa grabeasca lucrurile pentru ca HTC 10 sa ajunga mai repede in mainile celor interesati anul acesta.

Un alt motiv pentru graba lansarii HTC 10 este faptul ca Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S au afectat serios vanzarile de smartphone-uri HTC, asa ca taiwanezii sunt dornici sa isi creasca incasarile in perioada urmatoare cu un produs care cel mai probabil va genera vanzari bune.

Zilele trecute v-am prezentat un benchmark pentru HTC 10, acesta dezvaluind faptul ca smartphone-ul are performante mai bune decat cele ale iPhone 6S si Samsung Galaxy S7, lucru surprinzator avand in vedere ca el are chip-ul QUalcomm Snapdragon 820.

 • Srb Srb

  The best for android is coming !

 • amfetamin

  Mă repet,simt așa in urină că va avea 6 gb de ram!

 • Srb Srb

  hahahahahah. deci va veni primul cu 6gb Ram inainte telefonului lui viorel aka Note 6 ???@

 • George

  Samsung va venii cu oled si video 4k de calitate praf? cred vorbesti de iphone aici care nu e in stare sa aduca niste componente hardware macar apropiate de cele ale rivalilor android, daca nu vine Samsung cu ecran , camera , procesor si mai nou design ( care sunt cele mai bune ) de calitate cine vine atunci? Apple ;)))
  Acum privind din din ansamblu inafara ca esti fanatic si postezi niste comentarii de toata jena , cred ca esti obsedat de Viorel
  Exista foarte putine comentarii in care sa nu il amintesti pe violel ceea ce deduce in
  -ai un altar inchinat lui Viorel in numele dragostei ce io poti
  -ai o camera plina cu pozele lui Viorel in care arunci cu multe Apple pencil
  Din 2 variante sunt convins ca e una singura

 • Srb Srb

  Mda nu ai ce sa intelegi georgica.
  Daca vrei te fac cainele nostru

 • Srb Srb

  Probabil george nu crede nici acest zvon. Si htc va fi lansat peste 4 luni

 • Viorel Predatorul

  Așa e George! SrbS e obsedat de Viorel!

 • frozenCore

  Am auzit ca au iesit la o cafea cu prileju lansarii 9.3:)))

 • George

  Mda intodeauna comentarii de speta joasa, nimic nou sub soare

 • Srb Srb

  Pai come tarii de speta joasa pt oamenii de calitate joasa