HTC 10 urmeaza sa fie lansat pe 15 aprilie

10

HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie de catre compania HTC, taiwanezii anuntand acest lucru prin intermediul unei invitatii trimise jurnalistilor din lumea intreaga saptamana trecuta, foarte multe persoane asteptand cu mare interes acest eveniment important.

HTC 10 va fi lansat pe 15 aprilie conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, deci la doar 3 zile distanta de prezentarea ce urmeaza sa aiba loc in Londra, compania HTC intentionand sa precipite serios aparitia terminalului pentru a-l aduce mai repede in mainile utilizatorilor.

Desi in mod normal producatorii Android asteapta una sau doua saptamani intre prezentarea unui produs si lansarea efectiva pe piata, cei de la HTC par sa grabeasca lucrurile pentru ca HTC 10 sa ajunga mai repede in mainile celor interesati anul acesta.

Un alt motiv pentru graba lansarii HTC 10 este faptul ca Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S au afectat serios vanzarile de smartphone-uri HTC, asa ca taiwanezii sunt dornici sa isi creasca incasarile in perioada urmatoare cu un produs care cel mai probabil va genera vanzari bune.

Zilele trecute v-am prezentat un benchmark pentru HTC 10, acesta dezvaluind faptul ca smartphone-ul are performante mai bune decat cele ale iPhone 6S si Samsung Galaxy S7, lucru surprinzator avand in vedere ca el are chip-ul QUalcomm Snapdragon 820.