Samsung Galaxy S7 – chip-urile Exynos vs Snapdragon 820 – care este mai ?

Samsung Galaxy S7 este vandut de catre compania Samsung in doua versiuni, una cu procesor Snapdragon 820 si una cu procesor Exynoss 8890, iar desi unii dintre voi au mai auzit acest lucru, modelul cu procesor Exynoss este mai rapid decat cel cu chip Qualcomm.

Un nou clip video publicat ieri dezvaluie diferentele in performantele celor doua chip-uri, cel Exynoss facand totul mult mai repede, mai ales cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din background, asta in ciuda faptului ca terminalele au 4 GB RAM implementat.

Anul trecut smartphone-urile Samsung au avut probleme cu redeschiderea aplicatiilor din background in ciuda faptului ca aveau 3 GB RAM disponibili, anul acesta problema persistand pentru chip-ul Snapdragon 820 desi componenta vine cu 4 GB RAM in pachet.

Diferente exista nu doar in performante, ci si in autonomie, Samsung reusind sa faca un chip Exynoss mult mai bun din foarte multe puncte de vedere, iar utilizatorii sunt cei care in final platesc pentru aceste diferente intre ceea ce ofera smartphone-urile lor.