Noua aplicatie Muzica apare intr-o prima imagine

Saptamanile trecute am aflat in repetate randuri ca Apple va actualiza aplicatiile Muzica din iOS 10 si tvOS 10 pentru a face Apple Music mai usor de utilizat si mai atractiv, iar astazi avem ocazia de a vedea cum arata noua versiune a aplicatiei pentru Apple TV 4.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua interfata a aplicatiei Muzica din tvOS pentru Apple TV 4, Apple renuntand la majoritatea culorilor in favoarea albului si negrupui, implementand suport pentru afisarea de versuri si imbunatatind bara de navigare.

Pentru inceput putem vedea ca a aparut noua sectiune Browse in Apple Music, ea inlocuind-o pe cea New existenta in actuala interfata, Apple urmand a afisa acolo inclusiv informatii din platforma Connect, care acum are o sectiune separata in aplicatie.

Mai mult decat atat, sectiunea My Music a fost inlocuita de alta numita Library, iar playlist-urile nu mai au o sectiune dedicata in noua interfata, astfel ca va trebui sa le cautati in libraria muzicala care va fi organizata intr-o noua sectiune.

In mare, schimbarile pentru aplicatiile Muzica din iOS si tvOS se vor rezuma la rearanjarea si redenumirea sectiunilor, plus alte modificari nu foarte mari pentru interfata, deci per total nu vorbim despre o regandire completa a modului in care functioneaza Apple Music.

 

apple music apple tv 4