Primele carcase pentru iPhone 7 arata schimbarile Apple

Primele carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus si-au facut aparitia la vanzare pe internet si arata schimbarile pregatite de Apple.

Primele carcase pentru iPhone 7 au inceput deja sa fie puse in vanzare de catre diversi producatori din China, Sunnyc creandu-le pe cele pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos, ele aratandu-ne schimbarile pe care compania Apple le are pregatite pentru noi.

Avand in vedere ca vorbim despre carcase, ceea ce se poate vedea foarte usor in imagini este ca iPhone 7 Plus are o camera duala, producatorii de accesorii din China fiind pregatiti pentru a oferi accesorii unui asemenea terminal mobil al companiei Apple.

Producatorii de accesorii au schite detaliate cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele fiind furate din fabricile partenerilor Apple, asa ca stiu exact la ce dimensiuni sa faca aceste carcase astfel incat ele sa fie puse in vanzare inainte ca smartphone-urile sa fie oficial lansate pe piata.

Desi producatorii de accesorii nu sunt un indicator sigur al faptului ca Apple va implementa o schimbare sau alta in iPhone, toate zvonurile aparute in ultimele saptamani dau drept clare faptele ca iPhone 7 va avea o camera mai buna si usor mai mare, iar iPhone 7 Plus va avea camera duala.

Aceste carcase sunt vandute la preturi 9 dolari si 12 dolari in China, deci in Europa vor ajunge la preturi duble, asa cum se intampla in mod normal cu accesoriile de acest gen.

carcasa iPhone 7 Sunnyc

carcasa iPhone 7 Sunnyc 1

carcasa iPhone 7 Sunnyc 2

carcasa iPhone 7 Sunnyc 3

carcasa iPhone 7 Sunnyc 4

carcasa iPhone 7 Sunnyc 5

carcasa iPhone 7 Sunnyc 6