Orange aniverseaza 10 ani de Millidge și Doig cu cadouri pentru clienti

Millidge și Doig sunt cele doua simpatice mascote ale Orange Romania, ele fiind folosite pentru a promova ofertele prepay ale operatorului, iar fie ca va vine sa credeti sau nu, anul acesta s-au implinit 10 ani din momentul in care ei au fost folositi in Romania pentru a prezenta promotiile Orange.

Avand in vedere ca vorbim despre o aniversare importanta, cei de la Orange s-au gandit sa sarbatoreasca oferindu-le clientilor premii pentru inventivitate, ei trebuind sa coloreze un tort virtual pentru a intra intr-un concurs care are o serie de premii extrem de interesante.

Mai exact, Orange va alege saptamanal, timp de 6 saptamani, o dorinta trimisa de catre participanti care va fi indeplinita in limita cheltuirii 5000 de euro, insa toti cei care se vor inscrie vor primi gratuit, pana la sfarsitul anului, o zi in care vor beneficia de minute si mesaje nationale nelimitate.

Pentru a participa la concurs ca va trebui sa accesati aceasta pagina a website-ului Orange Romania, sa ornati online tortul virtual folosindu-va de tot ceea ce va pune Orange la dispozitie, sa va spuneti dorinta si sa salvati tortul, apoi sa va rugati ca veti fi alesti prin tragere la sorti pentru a va fi indeplinita dorinta.

Mai mult decat atat, in perioada 15 iunie – 12 septembrie prima activare a unei optiuni prepay de minim 5 euro credit, cu minute sau internet, va aduge de 10 ori traficul de internet inclus in optiune, el putand fi consumat pana la sfarsitul anului.

“Aniversarea de 10 ani cu Millidge și Doig aduce dorințe împlinite

Bucureşti, 19.07.2016. Aniversarea lui Millidge și Doig continuă cu noi surprize. În perioada 18 iulie – 28 august, clienții Orange PrePay sunt invitați să decoreze tortul aniversar alături de Millidge și Doig pe www.orange.ro/10ani și apoi să împărtășească dorința lor. Săptămânal, timp de 6 săptămâni, va fi extrasă prin tragere la sorți o dorință câștigătoare în valoare de 5000 de euro, care va fi îndeplinită de Orange. În plus, după completarea numărului de telefon pe site, clienții PrePay vor primi lunar, până la finalul anului, o zi cu minute și mesaje naționale nelimitate.

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru îndeplinirea unei dorințe, clienții Orange PrePay sunt invitați să participe la jocul online 3D de ornare a tortului aniversar al lui Millidge și Doig.

Mai mult, în perioada 15 iunie – 12 septembrie, la prima activare a unei opțiuni de minim 5 euro credit cu minute sau internet, clienții primesc de 10 ori traficul de internet inclus în opțiune, ce va putea fi utilizat până la finalul anului.

„Continuăm aniversarea Millidge și Doig cu și mai multe bonusuri, premii și distracție. Clienții noștri își doresc mai mult internet și resurse de voce și mesaje, iar acest lucru este cu atât mai evident în preajma unei aniversări. Iar pentru că ne-au fost alături în toți acești ani, îi sărbătorim alături de Millidge și Doig, le îndeplinim dorințele și pregătim împreună un tort aniversar” a declarat Anca Veluda, Consumer Division Manager la Orange.

Pentru mai multe detalii și regulamentul promoției, vă invităm să accesaţi www.orange.ro/10ani.”