Un rus a fost condamnat la inchisoare pentru a ca jucat Pokemon GO in biserica

Un rus a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate cu suspendare pentru a ca jucat Pokemon GO intr-o biserica, desigur fara a avea acordul vreunui preot. Vorbim despre un blogger din Rusia care a fost condamnat deoarece prin actiunea sa a adus o insulta credinciosilor din Rusia, incitand in acelasi timp la ura impotriva bisericii.

Ruslan Sokolovsky este numele acestui rus, el fiind un blogger care incerca sa intre in atentia lumii intregi cu gestul sau, mai ales ca Pokemon GO a fost un joc foarte popular. Biserica din Rusia si autoritatile n-au vazut totusi cu ochi atat de buni gestul sau, astfel ca a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru gest.

Rusul este multumit de pedeapsa pe care a primit-o si crediteaza presa din Rusia cu faptul ca a mediatizat cazul, altfel crede ca ar fi primit o pedeapsa fara suspendare. Desi politia a avertizat oamenii ca aceste gesturi constituie infractiuni, bloggerul a afirmat ca totul este o nebunie, dar probabil va avea grija in viitor sa nu mai supere biserica.

“Without the support from reporters, I would possibly have been given a real prison sentence.”

blogger rusia inchisoare