PS4 slim apare in primele imagini

PS4 slim apare in primele imagini, noua consola Playstation 4 urmand a fi anuntata de catre Sony la inceputul lunii septembrie.

PS4 slim, sau Playstation 4 slim, apare in ceea ce par a fi primele imagini cu noua consola a companiei Sony, japonezii avand un produs de acest gen in dezvoltate de ceva vreme. Pana acum am auzit despre posibila lansare a unei console PS4 Neo, insa nimeni nu stia ce design va avea, dar iata ca el ar putea fi cel din imaginile de mai jos.

Desi nu se cunosc detalii privind hardware-ului acestui PS4 slim ce a aparut la vanzare pe un website de licitatii din SUA, exista sanse ca el sa fie PS4 Neo despre care tot auzim de ceva vreme. Mai mult decat atat, aceasta ar putea fi si prima versiune a unui Playstation 4 slim creata de catre cei de la Sony pentru fanii consolei.

PS4 Neo ar trebui sa aiba suport pentru rezolutii 4K, lucru extrem de important pentru viitor, insa deocamdata nu stim daca acest PS4 slim despre care vorbim astazi ofera asa ceva. Extrem de evident este totusi faptul ca acest PS4 slim din imagini este mult mai mic decat un PS4 normal si are un design diferit fata de produsul normal.

Imagini cu PS4 slim

ps4 slim comparat ps4

In baza comparatiei puteti vedea ca acest Playstation 4 slim are colturile rotunde, spre deosebire de cele drepte ale Playstation 4, insa cam aici se limiteaza diferentele de acest gen. Desigur ca PS4 slim pare sa aiba o inaltime injumatatita fata de PS4, iar acest lucru este cat se poate de normal pentru produse de acest gen.

Din pacate nu se stie in momentul de fata cand ar urma sa ajunga pe piata noua versiune a PS4, fie ca ea se va numi Neo, sau va avea alta denumire. Foarte clar este totusi faptul ca Sony intentioneaza sa reduca substantial dimensiunile PS4 inaintea lansarii, asa ca fanii consolei vor avea parte de o surpriza placuta.

Daca sunteti fan PS4, atunci veti gasi reduceri la consolele Sony in aceasta pagina si reduceri la jocurile PS4 in aceasta pagina.

UPDATE: Avem si un clip video care confirma existenta acestui Playstation 4 slim.

https://www.youtube.com/watch?v=H2cIwkg7OVQ

imagini PS4 slim

imagini PS4 slim

imagini PS4 slim

3 COMENTARII

  1. Sincer îmi place mai mult design-ul actual al consolei , dacă această variantă nu va aduce noutăți impresionante pe hardware nu se merită să fac trecerea de la modelul actual la cel nou , oricum PS VR va funcționa și cu actuala varianta