Leslie Jones iCloud hack a lasat vedeta goala pe internet

Poze nud cu Leslie Jones au aparut pe internet, vedeta goala fiind vazuta de toti cei care i-au accesat website-ul spart de catre hackeri.

Leslie Jones, una dintre vedetele Saturday Night Live, a fost victima unui atac major care i-a adus pozele nud pe internet, chiar pe propriul website, spart de catre hackeri. Toata lumea a vazut-o pe Leslie Jones goala dupa ce hackerii au incarcat pozele in website-ul sau, acesta fiind inchis la foarte scurt timp dupa modificarea de catre hackeri.

In momentul de fata Homeland Security a pornit o investigatie in atacul informatic, si se pare ca pozele nud cu Leslie Jones ar fi fost furate chiar din contul sau iCloud. Aceasta situatie ne aduce aminte de cea de acum 2 ani cand poze nud cu vedete Hollywood au fost furate din foarte multe conturi iCloud si publicate pe diverse website-uri de pe internet.

Separat de pozele cu Leslie Jones goala, hackerii au publicat inclusiv carnetul sau de conducere, numarul de telefon si alte informatii de identificare. Avand in vedere gravitatea situatiei, autoritatile sunt interesate sa afle cine a reusit sa o pacaleasca pe vedeta sa-i acorde acces la conturile proprii, pentru ca este cel mai probabil despre un atac de tip phishing.

Leslie Jones goala pe internet dupa ce i-au fost sparte contul iCloud si website-ul

Homeland Security se misca foarte repede in acest caz si deja a confiscat o serie de calculatoare, telefoane mobile si medii de stocare de la cel putin una dintre persoanele implicate in caz. Dupa publicarea pozelor nud cu Leslie Jones in cadrul website-ului propriu, investigatorii au reusit sa obtina o serie de adrese IP care i-au dus la persoana a carei casa a fost perchezitionata.

Avand in vedere importanta pe care Homeland Security o acorda acestui caz si rapiditatea cu care se misca lucrurile, este clar ca problema este una de prioritate mare pentru ei. Dupa problemele similare din 2014, aparitia lui Leslie Jones goala pe internet probabil motiveaza agentiile americane sa sa-i gaseasca rapid pe hackeri si sa demonstreze ca hack-urile de acest gen nu sunt tolerate, iar infractorii sunt trasi rapid la raspundere.

Totusi, acest caz aduce din nou in discutie importanta pe care oamenii trebuie sa o acorde website-urilor pe care le acceseaza pentru a-si oferi datele personale. Pozele nud cu Leslie Jones au aparut pe internet cel mai probabil pentru ca ea a fost pacalita sa-si ofere parola de logare la email, sau diverse conturi iCloud, ori altele in care avea pozele respective.

lelsie jones poze nud

10 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce unii oameni (in special persoane publice) isi fac poze nud cu telefonul… Nu-i ajungea oglinda… Sau e o manevrea sa -si creasca popularitatea.