Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – autonomia bateriei

iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – autonomia bateriei

iPhone 7 Plus are o autonomie a bateriei ce este mai slaba decat cea oferita de catre Samsung Galaxy Note 7, in ciuda problemelor.

iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 sunt comparate astazi intr-un test privind autonomia bateriei oferita de catre terminale, iar rezultatul este unui foarte interesant. Dupa cum stiti deja, iPhone 7 Plus are o baterie de 2910 mAh, cu 160 mAh mai mare decat cea folosita de catre compania Apple in iPhone 6S Plus, rezultatul fiind o ora suplimentara de functionare.

Galaxy Note 7 are, in schimb, o baterie de 3500 mAh, deci vorbim despre un spor de aproape 600 mAh, iar el este vizibil in testul pe care il puteti vedea mai jos. Practic, iPhone 7 Plus reuseste sa ofere 14.7 ore de autonomie pentru vizualizarea de clipuri video, asta in timp ce Galaxy Note 7 ofera 15.6 ore de redare de clipuri video.

Rezultatul este identic cu cel mentionat de catre compania Apple in specificatiile sale tehnice pentru iPhone 7 Plus, deci afirmatiile americanilor sunt din nou confirmate. Diferenta fata de Galaxy Note 7 este de aproape o ora, iar acest lucru este sesizabil atunci cand utilizatorii doresc sa urmareasca clipuri video pe terminalele proprii.

iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – autonomia bateriei

Trecand acum la autonomia bateriei iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 Plus cand vine vorba despre jocuri, diferenta este una la fel de mare precum in cazul clipurilor video. iPhone 7 Plus reuseste sa functioneze timp de 184 de minute in cazul utilizarii jocurilor, ceva mai putin decat iPhone 7, care functioneaza timp de 189 de minute.

Galaxy Note 7, in schimb, obtine 218 de minute de functionare pentru jocuri, deci cu 34 de minute in plus fata de iPhone 7 Plus, diferenta fiind una foarte mare. Ea vine desigur de la cei 600 mAh suplimentari, dar si de la imbunatatiri facute de catre cei de la Samsung pentru energia pe care o consuma componentele interne.

Acestea fiind spuse, in ciuda problemelor care exista cu bateriile Galaxy Note 7, autonomia oferita este mai mare decat iPhone 7 Plus, iar Apple trebuie sa invete ceva de aici si stiti prea bine la ce ma refer.