Prima Pagina CES Acestea sunt cele mai scumpe casti din lume

Acestea sunt cele mai scumpe casti din lume

Cele mai scumpe casti din lume sunt lansate de catre cei de la Onkyo pentru toate persoanele dispuse sa plateasca 100.000 de dolari pentru a asculta muzica in lux. Mai exact, compania a anuntat ca va lansa o perche de casti incrustate cu peste 4000 de diamante care au aproximativ 20 e carate, claritatea lor fiind demna de toata invidia.

Vorbim despre o pereche de casti roz pe care cei de la Onkyo le-au acoperit cu diamante pe fiecare casca in parte, iar avand in vedere pretul, va puteti imagina ca putine vor fi produse. Compania nu spune ce specificatii au aceste casti, insa oare cei care vor cheltui 100.000 pe ele vor fi atat de interesati si de calitatea sunetului, sau doar sa fie invidiati de altii ?

Castile celor de la Onkyo nu sunt wireless, ele necesitand conectarea la un port audio de 3.5mm pentru a prelua muzica si a o reda pentru utilizatori. Desigur ca exista si un sistem de control al sunetului si desigur ca butoanele au incrustate diamante, asa ca inclusiv cablul va fi unul demn de pretul care este cerut pe acest produs extravagant.

Separat de diamante, una dintre cele doua casti ale Onkyo are rubine incrustate pentru a ajuta utilizatorul sa stie care este casca stanga si care este cea dreapta. Desigur ca nu se stie cand ar putea fi lansate pe piata aceste casti ale Onkyo, insa avand in vedere pretul de 100.000 de dolari, oare mai conteaza ?

onkyo-casti-diamante

onkyo-casti-diamante-1

onkyo-casti-diamante-2

onkyo-casti-diamante-3