Acestea sunt cele mai scumpe casti din lume

Cele mai scumpe casti din lume sunt lansate de catre cei de la Onkyo pentru toate persoanele dispuse sa plateasca 100.000 de dolari pentru a asculta muzica in lux. Mai exact, compania a anuntat ca va lansa o perche de casti incrustate cu peste 4000 de diamante care au aproximativ 20 e carate, claritatea lor fiind demna de toata invidia.

Vorbim despre o pereche de casti roz pe care cei de la Onkyo le-au acoperit cu diamante pe fiecare casca in parte, iar avand in vedere pretul, va puteti imagina ca putine vor fi produse. Compania nu spune ce specificatii au aceste casti, insa oare cei care vor cheltui 100.000 pe ele vor fi atat de interesati si de calitatea sunetului, sau doar sa fie invidiati de altii ?

Castile celor de la Onkyo nu sunt wireless, ele necesitand conectarea la un port audio de 3.5mm pentru a prelua muzica si a o reda pentru utilizatori. Desigur ca exista si un sistem de control al sunetului si desigur ca butoanele au incrustate diamante, asa ca inclusiv cablul va fi unul demn de pretul care este cerut pe acest produs extravagant.

Separat de diamante, una dintre cele doua casti ale Onkyo are rubine incrustate pentru a ajuta utilizatorul sa stie care este casca stanga si care este cea dreapta. Desigur ca nu se stie cand ar putea fi lansate pe piata aceste casti ale Onkyo, insa avand in vedere pretul de 100.000 de dolari, oare mai conteaza ?

onkyo-casti-diamante

onkyo-casti-diamante-1

onkyo-casti-diamante-2

onkyo-casti-diamante-3

11 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca o pereche de casti decenta (am luat ca etalon apple earpods care costa $29) si castile alea costa $100,000 ai putea sa iei cate 7 perechi ( in total 3,448 de bucati) fiecarui cetatean al statului papal. Sau sa cumperi cate o pereche noua in fiecare zi timp de 9 ani si jumatate(inclusiv in zilele libere si sarbatorile legate)

  2. Se cam zgarie “jet black”-ul ala negru de langa diamante,cam neisnpirati au fost ca sa zic asa. Adica lucesc diamantele de numa si langa el materialul ala negru e tot zgariat.

  3. Arata ca niste chinezarii besite. Sigur vei fi demn de invidiat cu alea pe urechi si vei da 100000 de dolari sa asculti la niste casti ordinare :)))

  4. Aici nu e vorba de sunet, de casti, de Apple. Asa cum sunt si masinile aurite si pline de diamante; si da, sunt un mare kitsch, dar pentru unele persoanele extrem de bogate sunt metode de a-si etala puterea financiara. Romanul e prea frustrat de propria persoana ca sa poata intelege mai mult de aia 3ron pe care ii are-n buzunar. @Bogdan: de banii aia poti sa cumperi 10000000 de prezervative, 200000000 de doze de Pepsi, 20 de Dacii, asa si ?

  5. De banii aia, inchiriez un apartament cu 4-5 camere pe 10-15 ani in Amsterdam, angajez 2-3 curve de nationalitati diferite si incep o afacere legit.