MultiActions sterge multiple aplicatii simultan pe iPhone

MultiActions este un tweak lansat in Cydia in cursul zilei de ieri, iar cu ajutorul sau putem sterge multiple aplicatii din iPhone sau iPad in acelasi timp. Desigur ca vorbim despre o functionalitate pe care iOS nu o ofera in mod nativ pentru utilizatori, insa va puteti bucura de ea dupa instalarea acestui nou tweak din Cydia, asa ca merita macar sa il incercati.

Separat, MultiActions este capabil inclusiv sa cream foldere folosind multiple aplicatii, nu doar doua, asa ca putem crea orice fel de combinatii rapid, dupa bunul plac. Ideea din spatele MultiActions este de a simplifica procesul de a sterge aplicatii, sau a crea foldere, prin oferirea posibilitatii de a selecta mai multe aplicatii cu care sa interactionam simultan.

“Compatible with iOS 9. With MultiActions you can create folders from multiple apps, empty those folders and delete multiple apps at once. Just enable jiggle mode and select what you want to do. You can combine apps from folders and from springboard as you want. Many options to configure in Settings.”

MultiActions este disponibil pentru descarcare din repo-ul Bigboss al Cydia.

multiactions