Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul distructiv al inghetului

Samsung Galaxy S8 este distrus intr-un test extrem de inghet in care iPhone 7 rezista fara probleme, rezultatul fiind unul complet surprinzator.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 sunt comparate astazi in doua teste extrem de interesante, unul dintre ele distrugand complet produsul companiei coreene, desi iPhone 7 supravieetuieste fara probleme. Asta pune putin in perspectiva calitatea materialelor folosite pentru Samsung Galaxy S8 si iPhone 7, compania Apple parand sa aiba mai multa grija cu materialele utilizate pentru produsele vandute la nivel global.

In primul test, Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 sunt inghetate pana la -35 de grade Celsius intr-un congelator, temperaturi de acest gen intalnindu-se in iernile din anumite tari de pe glob. In ciuda tuturor problemelor avute iarna trecuta, iPhone 7 reuseste sa supravietuiasca fara probleme la temperatura atat de scazuta, Samsung Galaxy S8 reusind deasemenea sa-si mentina functionalitatea.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy S8 sa ramana singur functional in acest test, iar iPhone 7 sa se inchida si sa refuze sa se mai deschida. Din fericire, se pare ca Apple ar fi rezolvat problema iOS-ului care inchidea bateria la o temperatura scazuta, asa ca atat Samsung Galaxy S8 cat si iPhone 7 au trecut cu brio acest test de rezistenta la temperaturi foarte scazute.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul distructiv al inghetului

Trecand acum la cel de-al doilea test, aici azotul lichid fiind folosit pentru a ingheta in totalitate Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, iar rezultatul a fost complet surprinzator. Atat iPhone 7 Plus cat si Samsung Galaxy S8 s-au inchis dupa doar cateva secunde de contact cu azotul lichid, acest lucru fiind normal din cauza temperaturii extrem de scazute pe care lichidul a creat-o langa terminale.

Partea neasteptata vine abia acum, deoarece intregul ecran al Samsung Galaxy S8 s-a crapat complet dupa contactul cu lichidul, cel al iPhone 7 rezistand fara probleme. Mai mult decat atat, carcasa Samsung Galaxy S8 s-a desprins de restul componentelor, inclusiv lentila de protectie a camerei iesind in urma sa, componentele interne ale terminalului ramanand neprotejate.

Ca sa fiu complet sincer, situatia in sine pune Samsung Galaxy S8 intr-o lumina foarte proasta, deoarece iPhone 7 a rezistat fara probleme, necesitand doar o incarcare. Probabil alte teste similare vor fi facute pe Samsung Galaxy S8 si va fi interesant de vazut daca acest rezultat complet neprevazut va fi confirmat si de catre alti youtuberi.