Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul distructiv al inghetului

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul distructiv al inghetului

Samsung Galaxy S8 este distrus intr-un test extrem de inghet in care iPhone 7 rezista fara probleme, rezultatul fiind unul complet surprinzator.

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 sunt comparate astazi in doua teste extrem de interesante, unul dintre ele distrugand complet produsul companiei coreene, desi iPhone 7 supravieetuieste fara probleme. Asta pune putin in perspectiva calitatea materialelor folosite pentru Samsung Galaxy S8 si iPhone 7, compania Apple parand sa aiba mai multa grija cu materialele utilizate pentru produsele vandute la nivel global.

In primul test, Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 sunt inghetate pana la -35 de grade Celsius intr-un congelator, temperaturi de acest gen intalnindu-se in iernile din anumite tari de pe glob. In ciuda tuturor problemelor avute iarna trecuta, iPhone 7 reuseste sa supravietuiasca fara probleme la temperatura atat de scazuta, Samsung Galaxy S8 reusind deasemenea sa-si mentina functionalitatea.

Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca Samsung Galaxy S8 sa ramana singur functional in acest test, iar iPhone 7 sa se inchida si sa refuze sa se mai deschida. Din fericire, se pare ca Apple ar fi rezolvat problema iOS-ului care inchidea bateria la o temperatura scazuta, asa ca atat Samsung Galaxy S8 cat si iPhone 7 au trecut cu brio acest test de rezistenta la temperaturi foarte scazute.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – testul distructiv al inghetului

Trecand acum la cel de-al doilea test, aici azotul lichid fiind folosit pentru a ingheta in totalitate Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 Plus, iar rezultatul a fost complet surprinzator. Atat iPhone 7 Plus cat si Samsung Galaxy S8 s-au inchis dupa doar cateva secunde de contact cu azotul lichid, acest lucru fiind normal din cauza temperaturii extrem de scazute pe care lichidul a creat-o langa terminale.

Partea neasteptata vine abia acum, deoarece intregul ecran al Samsung Galaxy S8 s-a crapat complet dupa contactul cu lichidul, cel al iPhone 7 rezistand fara probleme. Mai mult decat atat, carcasa Samsung Galaxy S8 s-a desprins de restul componentelor, inclusiv lentila de protectie a camerei iesind in urma sa, componentele interne ale terminalului ramanand neprotejate.

Ca sa fiu complet sincer, situatia in sine pune Samsung Galaxy S8 intr-o lumina foarte proasta, deoarece iPhone 7 a rezistat fara probleme, necesitand doar o incarcare. Probabil alte teste similare vor fi facute pe Samsung Galaxy S8 si va fi interesant de vazut daca acest rezultat complet neprevazut va fi confirmat si de catre alti youtuberi.

 • Lucian84

  Sa fim serioși cine ajunge cu telefonul într-un asemenea mediu ?

 • Viorel Predatorul

  Dacă faci baie într-o piscină cu azot lichid, te expui riscului să îți distrugi S8 dacă îți pică în piscină. Măcar iPhone 7 rezistă!

 • -35 de grade ? Norvegia, finlanda, rusia, etc.

 • Gabriel

  :)))

 • Gabriel

  Pentru acolo sa-i puna AC !

 • Lucian84

  Eu am făcut referire la al doilea test ! Primul a fost ok, l-au trecut amândouă !

 • minimmoonna

  haide las-o, au turnat pe s8 in ciuda vreo 4 masuri, doar de s-o intampla ceva cu el

 • Andrew Pekinski

  Zaone de ce nu mi-ai aprobat comentul de mai devreme?

 • Viorel Predatorul

  Citind comentariul tău și pe cel al lui Lucian, am decis să urmăresc și eu clipurile, și într-adevăr: în al doilea test, S8 este clar dezavantajat, doar doar să fie distrus cu orice preț, nu cumva să iasă mai bine decât iPhone :)))

  IPhone-ul a fost pus în castronul gol fără azot lichid, și i s-au administrat 3 polonice de azot lichid, iar după 40 secunde (2:10-2:50) a leșinat.
  În schimb, S8 a fost pus în castron în lichidul preexistent, și i s-au tunat 4 polonice! A leșinat și el săracul după 78 secunde (4:00-5:18). Interesantă este remarca tipului (4:54) înainte de al patrulea polonic: “and one more to make it fair!”
  Pentru flăcăul ăsta, doar așa este “fair” :))) 👏 👏

  S8 este clar câștigătorul testului, iar Samsung nu este pusă în nicio situație proastă. Sorry dacă deranjez pe careva cu acest comentariu, dar lucrurile trebuiesc spuse clar.

 • Viorel Predatorul

  E clar că ambele smartphone-uri pot supraviețui la temperaturi scăzute, dar pământene.
  Este remarcabilă performanța lui Apple de a corija problema temperaturii. Asta chiar a pus într-o lumină proastă compania Apple, pentru că este nedemn pentru “cea mai inovatoare companie din lume” să fie incapabilă să producă un smartphone funcțional la peste 0°C.

  Bine că lucrurile s-au rezolvat! Bravo Apple !