Samsung GALAXY S9 vs iPhone XS: Testul INGHETULUI

Samsung GALAXY S9 si iPhone XS apar astazi intr-un test al inghetului care ne arata cum rezista cele doua modele de telefoane mobile la temperaturi extrem de mici.

Samsung GALAXY S9 inghet iphone xs

Samsung GALAXY S9 si iPhone XS apar astazi intr-un test foarte interesant care ne arata care dintre cele doua noi modele de telefoane rezista intr-un test al inghetului facut folosind apa minerala. Ideea de a ingheta telefoanele nu este noua, ea fiind readusa in atentie anual, pe masura ce noi modele de telefoane apar pe piata, iar astazi vedem in ce masura Samsung GALAXY S9 si iPhone XS rezista intr-un test care se anunta a fi foarte niteresant.

Samsung GALAXY S9 si iPhone XS sunt certificate cu rating IP68 privind rezistenta la apa, telefonul celor de la Apple avand rezistenta crescuta, de pana la 2 metri sub apa, in timp ce primul rezista la doar 1.5 metri. In acest test nu prea conteaza adancimea, insa o prima observatie este ca Samsung GALAXY S9 nu s-a inchis in timpul testului, in timp ce iPhone XS s-a inchis, ceea ce in mod normal nu ar prea trebui sa se intample intr-un asemenea test.

Samsung GALAXY S9 vs iPhone XS: Testul INGHETULUI

Samsung GALAXY S9 si iPhone XS sunt ambele afectate de inghet si nu redau prea bine sunetele prin difuzoarele proprii, iar daca asta nu se rezolva de la sine, acestea vor trebui inlocuite cu alte componente functionale. Samsung GALAXY S9 si iPhone XS trec in mod obisnuit prin teste de acest gen, iar pana acum niciun telefon nu a cedat intr-oa semenea incercare, acelasi lucru fiind valabil pentur ceea ce se intampla astazi cu ambele modele.

Samsung GALAXY S9 si iPhone XS sunt in momentul de fata doua dintre principalele telefoane pe care utilizatorii trebuie sa le aiba in vedere, ele concurand pentru atentia oamenilor in magazinele din intreaga lume. Samsung GALAXY S9 este cu mult mai ieftin decat iPhone XS, iar in ceea ce priveste beneficiile de care utilizatorii au parte, fiecare trebuie sa decida singur daca unul, sau celalalt, ofera mai multe functii care trebuie avute in vedere.

6 COMENTARII

  1. Sincer, nu stiu cui ii sunt utile in viața de zi cu zi testele astea extreme gen înghețat, fiert, călcat cu tancul, etc.
    Poate știrilor de la ora 5….

  2. Din start iti spun ca ma doare in dos de Samsung .
    Ce vreau sa intelegi @RadU : testele extreme te fac sa intelegi un lucru : Nu te poti baza pe un iPhone in cazuri extreme , nu poti localiza o persoana inconstienta surprinsa de avalansa , persoane pierdutute/ratacite in zone unde temperatura este foarte scazuta , telefon cazut/pierdut in zone cu temperaturi extreme , iti dai seama ca Find My iPhone e degeaba daca iPhone-ul isi pierde cunostinta la temeraturi extreme , mai rau difuzorul in loc sa faca treaba el miauna precum o pisicuta .
    Clar , cine are o mizerie de Samsung scapa cu viata dintr-o situatie extrema ce iti pune viata in pericol , telefonul ramane deschis pentru a permite salvatorilor localizarea/apelarea dispozitivului .
    Daca esti molcom si duci o viata sedentara iPhone e solutia perfecta , daca esti activ si iti place viata adevarata baga in buzunar pe langa iPhone si o mizerie de la Samsung , iti poate salva viata ;))