Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – vanzari afectate de iPhone 8

Samsung Galaxy S8 – vanzari afectate de iPhone 8

Samsung Galaxy S8 ar avea vanzarile afectate de catre zvonurile care apar in mod constant in legatura cu iPhone 8 din diverse surse.

Samsung Galaxy S8 nici macar nu a fost lansat pe pietele globale, insa un raport aparut astazi, de la o companie specializata pe monitorizarea pietelor globale ale smartphone-urilor, da de inteles ca ar exista o problema. Mai exact, conform acestei companii, vanzarile Samsung Galaxy S8 ar fi afectate de toate zvonurile care apar in mod constant in legatura cu noul iPhone 8 pregatit de Apple.

Conform acestor analisti, nu doar Samsung Galaxy S8 ar fi afectat de catre “buzz-ul” pe care il genereaza toate aceste informatii ce apar in momentul de fata pentru iPhone 8. Diversi alti producatori de terminale Android sunt deasemenea afectati de tot ceea ce apare in legatura cu noutatile iPhone 8, iar Samsung Galaxy S8 ar putea fi primul smartphone ale caror vanzari ar putea fi mai mici decat se estima.

Samsung Galaxy S8 a fost laudat de catre toti analistii ca fiind pregatit pentru cateva luni cu vanzari foarte mari, iar numarul de precomenzi inregistrate pana acum este deasemenea surprinzator. Vorbim despre precomenzi record pentru Samsung Galaxy S8 in Coreea de Sud si SUA, asta sugerand faptul ca in alte tari am putea vorbim despre un succes similar pentru acest nou smartphone.

Samsung Galaxy S8 – vanzari afectate de iPhone 8

In fiecare an exista situatii similare in care informatiile privind un nou model al iPhone afecteaza vanzarile produselor Android, iar in 2017 vorbim despre Samsung Galaxy S8 si iPhone 8. Desigur ca toate aceste informatii privind noutatile iPhone 8 afecteaza nu doar Samsung Galaxy S8, ci si produsele celor de la Apple, ele inregistrand deasemenea vanzari mai scazute.

Ca vanzarile Samsung Galaxy S8 sunt afectate de informatiile privind noutatile iPhone 8 nu este surprinzator, insa analistii nu spun si cat de mult sunt afectate ele in final. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca procentual am vorbi despre sub 2/3% din vanzarile Samsung Galaxy S8, insa desigur ca procentul ar putea fi mult mai mic decat atat, dar nimeni nu va sti vreodata.

“Samsung has also released its flagship device for the year Galaxy S8 this second quarter. However, the high-end model is expected to make limited sales contribution because the buzz surrounding the next-generation iPhone devices is dampening demand for products from non-Apple vendors. Samsung is expected to post flat growth for its second-quarter smartphone production volume.”

In ciuda tuturor noutatilor privind iPhone 8, Samsung Galaxy S8 va avea oricum vanzari foarte bune si cel mai probabil va stabili recorduri pentru lumea Android. Desia cum vanzarile Samsung Galaxy S8 vor fi prea putin afectate de informatiile privind iPhone 8, pe masura ce ne vom apropia de toamna lucrurile se vor schimba si Samsung va resimti din plin interesul pentru produsele Apple.

Samsung-Galaxy-S8-vanzari iphone 8

 • Mr. Tambourine Man

  Păi până acum citeam că s8 a trezit un interes enorm, s-au făcut miliarde de precomenzi, nu?

 • Darius

  Bine 😂

 • Florin

  Nu stiu cat e de reală faza. E record la recomanzi pentru Samsung

 • Dan Mihai

  Daca am vedea si sursa stirii, poate ne-am putea da seama daca e adevarata sau fake.

 • George 89

  Samsung a avut milioane de precomanzi și când era isteria cu ecranul mare la lui i6

 • Srb Srb

  da dar acuma parca era vorba de MILIARDEEEE

 • gelu

  Fiecare cu: “Al meu e mai bun!”

 • TrendForce ?

 • Tot Eu

  Analiștii în”mici”contradicții !

 • cuesnecenzurat

  Inainte de prezentare au mai facut ceva analize cu increderea in produsele Samsung si cum ca nu ar face mare branza cu acest S8, si toate au fost urmate de cele revizuite, cum de altfel cel mai bun raspuns la aceasta “analiza” e insasi Srb :))

 • sorel

  Asta e o scuza : dom’le nu cumpara lumea Samsung Galaxy pentru ca peste 8 luni iese iPhone … Deja cine e setat sa isi cumpere Samsung nu isi va cumpara niciodata iPhone si invers .

 • marcel

  Srb are iphone si a cumparat s8…. sau el e exceptia ?

 • George 89

  👍👍👍👍👍

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate!

 • Cactus Costin

  Afecteaza o laie … spalare de creiere la oite …

 • Cristi

  Deocamdată Huawei P10 e de neînlocuit 😉