Acest bug blocheaza orice iPhone (VIDEO)

Un nou bug pentru iPhone a fost descoperit recent, el generand blocarea completa a iOS 10 pentru cateva secunde, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza totul. Totul are la baza Control Center din iPhone, acest modul pentru iOS 10 avand o problema care poate duce la blocarea totala a iPhone timp de cateva secunde.

Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, selectarea simultana a 3 optiuni din Control Center va activa acest bug si va bloca in totalitate terminalul iPhone. Trebuie sa selectati o optiune din meniul de jos al Control Center, impreuna cu AirDrop si Night Shift, iar bugul va fi activat, iar terminalul vostru va fi blocattemporar, sau complet.

Actionarea acestui bug al iPhone nu este chiar atat de usoara, dar se pare ca el exista inclusiv in iOS 10.3.2, deci va puteti juca cu el. Uneori acest bug blocheaza intregul iPhone pentru doar cateva secunde, insa in alte situatii el blocheaza complet terminalele iPhone, asa ca ar putea fi nevoie de repornirea manuala a terminalelor voastre iPhone.

Avand in vedere ca actionarea acestui bug nu este chiar atat de usoara, e putin probabil ca el sa aiba parte de atentie mediatica din partea companiei Apple, dar va fi rezolvat intr-o versiune viitoare a iOS.

https://www.youtube.com/watch?v=pQqyX4h8I1I