WhatsApp: ATENTIE! Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Oamenii

WhatsApp este iar in centrul atentiei din cauza unei situatii foarte serioase, iata ce trebuie sa stie miliardele de oameni care o folosesc zilnic.

WhatsApp hartuire

WhatsApp a anuntat de la inceputul acestui an ca are peste 2 miliarde de oameni care ii folosesc serviciile, iar pentru ca ii apreciaza atat de mult, a decis sa ii ameninte cu ceva la care nu se asteptau. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa impuna o serie de noi termeni si conditii pentru folosirea platformei sale de mesagerie in momentul de fata, iar toti cei care sunt activi in ea trebuie sa ii accepte pana in data de 15 mai, sub amenintarea companiei.

WhatsApp este hotarata sa le blocheze permanent oamenilor accesul la conturi daca nu accepta noii sai termeni si conditii de folosire, dar trebuie sa stiti ca nu se va intampla totul imediat. Mai exact, in ciuda multor informatii false care circula, WhatsApp nu va bloca conturile oamenilor incepand cu data de 15 mai daca ei nu accepta noii termeni si conditii de utilizare ai platformei, ci va exista o hartuire progresiva pana cand ei vor face asta, sau vor renunta la cont.

WhatsApp: ATENTIE! Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Oamenii

WhatsApp va restrictiona accesul la mesagerie si apeluri iar asta se va intampla timp de cateva saptamani, utilizatorii urmand a mai primi in continuare notificari in legatura cu ceea ce se intampla in aplicatie. Dupa expirarea acestui termen de cateva saptamani, cei de la WhatsApp vor bloca accesul la functiile aplicatiei, dar nu va sterge contul definitiv, acest lucru urmand a se face la cererea utilizatorului, sau automat dupa o perioada de timp.

WhatsApp sterge in mod automat conturile din platforma sa la expirarea unui termen de 3 luni de inactivitate, deci utilizatorii vor avea timp pana undeva prin toamna sa se decida daca vor sa accepte acei termeni, sau nu. Dupa ce trec cele 3 luni de inactivitate, contul va fi sters in mod automat, si veti pierde toate mesajele pe care le-ati primit pana in momentul respectiv, deci va trebui sa o “luati de la zero” cu toata lumea cu care ati vorbit.

WhatsApp este ferm convinsa ca oamenii vor accepta termenii si conditiile sale, insa e greu de crezut ca acest lucru va fi facut de catre toata lumea, asa ca ramane de vazut cati vor renunta la platforma.