Prima Pagina HTC HTC U 11 – ara va arata noul smartphone inovator

HTC U 11 – ara va arata noul smartphone inovator

HTC U 11 este noul smartphone premium pe care compania HTC vrea sa il lanseze pe pietele globale in urmatoarele saptamani, iar asa arata el.

HTC U 11 va fi prezentat pe data de 16 mai de catre compania taiwaneza HTC, iar in clipul video de mai jos vedem pentru prima oara cum ar trebui el sa arate. Reprezentarea grafica din clipul video de mai jos a fost realizat in baza unor schite ale HTC U 11 preluate de la partenerii HTC care vor fabrica noul smartphone pentru lansarea globala.

Nu se stie daca HTC U 11 va fi vandut si intr-o versiune de culoare rosie de catre compania HTC, insa vedem ca taiwanezii au decis sa pastreze carcasa de aluminiu pentru terminal. HTC U 11 nu are un ecran care acopera intregul panou frontal, deci are un buton Home in care este integrat un cititor de amprente pentru securizarea biometrica a dispozitivului.

Intregul design al acestui HTC U 11 seamana foarte mult cu ceea ce ne-a obisnuit deja copania HTC, dar era putin probabil ca ei sa faca schimbari radicale. Partea interesanta este ca HTC U 11 va avea o grosime de 8mm in partea inferioara si de 9.2mm in partea superioara, din cauza noii functii inovatoare care este implementata in el.

HTC U 11 – ara va arata noul smartphone inovator

HTC U 11 va avea margini cu senzori de presiune care vor permite controlarea numitor functii ale sale prin simpla strangere a carcasei. Android-ul din HTC U 11 va afisa o serie de functii in baza strangerilor facute de catre utilizatori, iar intreaga idee este prezentata ca fiind una extrem de interesanta, mai ales ca asa ceva nu exista acum in vreun smartphone.

Totusi, grosimea de 9.2mm a HTC U 11 ar putea ridica foarte multe sprancene intr-o lume in care majoritatea smartphone-urilor au grosimi de doar 7mm. Este destul de clar ca HTC U 11 va fi un smartphone gros, atat la baza, cat mai ales in partea superioara, iar asta ar putea deranja un numar mare dintre potentialii clienti ai celor de la HTC.

Totusi, daca noua functie inovatoare a HTC U 11 va fi atat de utila precum este prezentata, atunci multi ar putea trece cu vederea grosimea de 9.2mm a terminalului. Voi ce parere aveti despre faptul ca HTC U 11 va avea o grosime atat de mare pentru carcasa si cum credeti ca va fi afectata cererea pentru acest nou smartphone ?

 • Florin Gabriel Haja

  HTC = Samsung (la design)

 • IsVel

  iPhone 7 jet red! Frumos dar parca prea e ca iPhone

 • attilar1

  Pe mine mai mult ma deranjeaza deja ca sunt din ce in ce mai subtiri……

 • Srb Srb

  Daca sunt mari si groase telefoanele devin f de kkt in pantaloni

 • john86

  iPhone + Samsung = HTC

 • iTu

  un design placut pot spune si fara mufa jack.

 • George 89

  Htc copiază în proporție de aproape 100% designul lui S7 Edge, se vede foarte clar treaba asta
  Dar nu e de mirare ca copiază Samsung mai ales ca și HTC U Ultra copiază Note 7…. Au probleme financiare

 • Vlad Tepes

  Lipsa de idei in design copiază toată lumea fara jack o prostie totala sa umblii cu casti pe baterii ca daca le pierzi pe alea originale cam aia e….deci pauzaaaaa dezamăgitor ii bat huawei si Xiaomi la fundu gol

 • Lucian

  O combinatie intre iphone si samsung! Urmează să vedem la lansarea oficială cum arată! Eu zic ca o sa fie Ok!

 • Visan Teodor

  “O combinație între iPhone și Samsung” -ce vrea sa insemne asta?Să înțelegem că e o combinație între iphone și Samsung – divizia militară sau poate divizia in care de fabrica SSD-uri?

 • Visan Teodor

  Arata comun,dar sunt curios ce presupune funcția aia in care strânge telefonul pt a deschide nu știu ce meniuri.

 • Lucian

  Doar la hardware m-am referit! Fata mi se pare ca e de iphone iar spatele de sticla ca si la Samsung ! Iar culoarea e iară copiată de la iphone editia red!

 • Visan Teodor

  Depinde,as putea spune că au avut un HTC one M7 de aceeași culoare,deci nu copiază.Referitor la ce nu înțelegeam,era faptul că tu spuneai de iPhone(un produs) și de Samsung (o firmă).

 • Cristi

  Frumos!