HTC U 11 – primele hands-on VIDEO

HTC U 11 apare in primele hands-on video la mai putin de o ora dupa prezentarea oficiala ce a avut loc in cadrul unei conferinte a HTC.

28

HTC U 11 a fost prezentat in cadrul unei conferinte care a avut loc foarte dimineata, compania HTC aratand lumii intregi ce inseamna sa inovezi. HTC U 11 a renuntat la carcasa din aluminiu in favoarea uneia din sticla, care ii creste fragilitatea, dar il face mult mai elegant si cel mai probabil mult mai atractiv pentru foarte multi dintre viitorii clienti.

HTC U 11 este vandut intr-o varietate de culori de catre compania HTC, care dintre care mai vibranta si mai interesanta, iar in clipurile video de mai jos le puteti vedea. Cea mai interesanta functie noua a HTC U 11 este de departe tehnologia Edge Sense, care permite controlarea unei varietati de functii ale terminalului prin simpla strangere a carcasei.

De la deschiderea de aplicatii si pana la pornirea Google Assistant, sau controlarea altor functii, HTC U 11 vine cu un modul nou si inovator de control. Este desigur nevoie de putina obisnuinta pentru a folosi HTC U 11 fara probleme, dar sunt sigur ca foarte multa lume va aprecia ceea ce a reusit HTC sa creeze pentru lumea smartphone.

HTC U 11 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului si cred ca oricine este interesat sa cumpere un asemenea produs acum, ar trebui sa se uite cu mare atentie la el.