HTC U 11 – primele hands-on VIDEO

HTC U 11 apare in primele hands-on video la mai putin de o ora dupa prezentarea oficiala ce a avut loc in cadrul unei conferinte a HTC.

HTC U 11 a fost prezentat in cadrul unei conferinte care a avut loc foarte dimineata, compania HTC aratand lumii intregi ce inseamna sa inovezi. HTC U 11 a renuntat la carcasa din aluminiu in favoarea uneia din sticla, care ii creste fragilitatea, dar il face mult mai elegant si cel mai probabil mult mai atractiv pentru foarte multi dintre viitorii clienti.

HTC U 11 este vandut intr-o varietate de culori de catre compania HTC, care dintre care mai vibranta si mai interesanta, iar in clipurile video de mai jos le puteti vedea. Cea mai interesanta functie noua a HTC U 11 este de departe tehnologia Edge Sense, care permite controlarea unei varietati de functii ale terminalului prin simpla strangere a carcasei.

De la deschiderea de aplicatii si pana la pornirea Google Assistant, sau controlarea altor functii, HTC U 11 vine cu un modul nou si inovator de control. Este desigur nevoie de putina obisnuinta pentru a folosi HTC U 11 fara probleme, dar sunt sigur ca foarte multa lume va aprecia ceea ce a reusit HTC sa creeze pentru lumea smartphone.

HTC U 11 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale momentului si cred ca oricine este interesat sa cumpere un asemenea produs acum, ar trebui sa se uite cu mare atentie la el.

28 COMENTARII

  1. Performante de top sigur va avea, cu acel hardware și software destul de curat nu poate fi altfel,
    camera și ea pare să fie foarte buna, bateria putea fi un pic mai mare dar macar se va incarca repede ?
    Rămâne de văzut, sper sa nu avem surprize neplăcute , sunt curios și cât de luminos va fi ecranul.
    Iar in rest sunetul , rezistența la apa și nouă funcție il fac destul de interesant și ele, de mult timp nu am mai fost așa curios sa probez un “artificiul” ca cel integrat in marginile laterale.
    Ia la design , aici este chestiune de gusturi, mie mi de pare cel mai frumos din 2017, mai ales cel albastru, mă bucur că au senzor amprente in fata, ecran 16:9 și butoanele în afara sa.

  2. Deci HTC 11 are BT 4.2,parca era un destept pe aici,tare in gura, de zicea ca BT5 este integrat cu chipul 835. Daca il gasesc, il rup

  3. asa mai zicea un user, si era f f sigur pe el ca SD 835 are BT 5 integrat…dar vad ca sunt minciuni. Pt ca peste tot Htc 11 are SD 835 dar vine cu BT 4.2 !!
    Unde zice ca SD 835 oficial are BT 5 integrat…

  4. nu inteleg…SD 835 vine cu BT5, dar de fapt nu? vine cu 4.2?
    HTC 11 are SD 835 si are 4.2 BT. Mai invata, momentan ia-te de mana cu mihai in logica

  5. inca 1 data, logica ta este 0 sau exprimarea ta…una este sa fie integrat,in acest caz rezultand ca ORICE telefon cu 835 sa AIBA BT5, si alta este sa suporte !

  6. Ce te intereseaza pe tine ce varianta de Bluetooth au alte telefoane ?
    Cred ca nu ar trebui sa te intereseze nici macar la iPhone , pentru ca oricum Bluetooth din iPhone nu face mai nimic , e castrat la maxim de Apple .

  7. pai am inteles ca 6gb ram vine cu varianta de 128.Ma rog, poate varianta acea este doar pt China.
    Dar in rest…nu am bixby si alt buton fizic,nu am senzor pe spate unde este aglomeratie mare
    La S8 ai BT5 asta e un plus de viitor. Htc are o bila mare neagra..tinand cont ca ei nu isi permit sa faca un produs cu mari compromisuri.Scoti mufa jack dar nu bagi ultima generatie wireless?! Multi cu HTC isi iau telefon pt 2-3 ani…BT5 era de viitor deci de pus in el

  8. Daca ar veni cu o luminozitate puternica și s-ar vedea foarte bine și în bătaia soarelui, eu unul as renunță și la negru pur

  9. Clipul 2,de la minutul 2 :”super lcd always have superior visibility in direct sunlight”.
    Asta in ciuda faptului ca nu are amoled de la Samsung pt care unii și-ar vinde și un rinichi de pe aici.

  10. Nu am văzut acel video până acum, merci. Să vedem ce se mai aude despre el în primele săptămâni după ce ajunge la vânzare.. deocamdată pare a fi cel puțin la fel de interesant ca S8 , daca nu e peste