HTC U 11 – asa functioneaza Edge Sense

HTC U 11 va avea o noua functie numita Edge Sense care permite controlarea prin strangerea marginilor, ea fiind prezentata intr-un clip video demonstrativ.

HTC U 11 este denumirea viitorului smartphone pe care compania HTC ar trebui sa il prezinte in cursul acestei zile in cadrul unei conferinte programate de ceva vreme. Una dintre cele mai interesante functii pe care HTC U 11 o va aduce se numeste Edge Sense si va permite controlarea terminalului prin strangerea marginilor laterale ale acestuia.

Astazi avem ocazia de a vedea si o demonstratie a acestei noi functii ruland pe HTC U 11, un clip video fiind inregistrat cu noul smartphone al companiei HTC. In baza acestui clip putem vedea sa simpla strangere a HTC U 11 in mana genereaza actionarea functiilor pe care cei de la HTC le-au integrat pentru sistemul Edge Sense din acest terminal.

In imagini puteti vedea ca HTC U 11 permite deschidere aplicatiei Camera, sau a altor aplicatii prin simpla strangere a marginilor dispozitivului in mana. Mai mult decat atat, utilizatorii HTC U 11 vor avea posibilitatea de a inregistra poze prin simpla strangere a marginilor carcasei, deci nu vor trebui sa mai caute butoanele de volum pentru a face pozele fara a apasa pe ecran.

HTC U 11 – asa functioneaza Edge Sense

Exact precum in cazul 3D Touch din iPhone, utilizatorii vor avea si un ecran pentru calibrarea presiunii pe care o pun pe marginile carcasei HTC U 11, astfel ca nu vor trebui sa stranga foarte tare. Intreaga functie Edge Sense a HTC U 11 arata foarte interesant si cu siguranta multa lume va dori sa testeze acest smartphone pentru a o incerca.

Edge Sense aduce o noutate care ar putea pune HTC U 11 in mintile multora dintre cei care sunt in cautarea unui smartphone, iar HTC are nevoie disperata de o crestere a vanzarilor. In ajutor ar putea veni si chip-ul Qualcomm Snapdragon 835 cu cei 6 GB RAM, mai mult decat ofera Samsung Galaxy S8, deci HTC U 11 va avea un avantaj serios in fata produsului Samsung.

Deocamdata nu se stie si cat va costa HTC U 11, dar daca nu va avea un pret mai mare decat Samsung Galaxy S8, atunci are sanse de a inregistra vanzari bune. Este foarte bine sa vedem ca unele companii ca HTC au curajul de a implementa in terminale precum HTC U 11 functii care nu mai exista in alte terminale mobile si poate vom vedea inovatii mai interesante in viitor.