iOS 11 Control Center permite stergerea toggle-urilor inutile

iOS 11 are un Control Center complet regandit de catre compania Apple, intreaga interfata fiind modificata pentru a fi vizibile toate optiunile de control dintr-o singura pagina. Practic, Apple s-a uitat la interfata Control Center si s-a gandit ca ar fi bine sa o schimbe in totalitate incepand cu iOS 11, astfel ca acum avem ceva complet diferit pentru folosire.

Schimbarea implementata de catre compania Apple in iOS 11 pentru Control Center ne va aduce si mai multe optiuni pentru personalizarea toggle-urilor disponibile acolo. Mai exact in Control Center pentru iOS 11 putem elimina toggle-uri inutile precum cel pentru ceas sau lanterna, dar putem implementa altele care sunt disponibile nativ in sistemul de opeare pentru aplicatiile Apple.

E posibil ca si alte aplicatii terte sa aiba in iOS 11 suport pentru a afisa toggle-uri in Control Center, dar e greu de spus ce va oferi compania Apple pentru toti.

iOS 11 Control Center personalizare

6 COMENTARII

  1. Chestii pe care le aveam de pe iOS 7 cu jailbreak. Bine macar ca au implementat-o nativ. Sper sa nu aud fanii infocati numind noul control center o inovatie.