Facebook – Find Wi-Fi Gratuite oriunde in lume

Facebook a lansat in cursul acestei zile functia Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi pentru toti utilizatorii de terminale mobile care au instalata aplicatia pentru iOS, Android si nu doar atat. Vorbim despre o noua functie din aplicatia Facebook care ne ajuta sa gasim retele Wi-Fi gratuite oriunde ne-am afla, Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi fiind extrem de utila pentru cei care se afla in strainatate si au nevoie de o conexiune de internet.

Facebook a inceput sa testeze functia Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi inca din cursul anului trecut pe platformele mobile, insa abia acum a decis ca este suficient de bine pregatita pentru a fi oferita. Folosind noua functie Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi a aplicatiei Facebook, vom putea vedea in ea orice fel de retele Wi-Fi gratuite care se afla in preajma noastra, indiferent daca ele sunt oferite de catre autoritati sau diverse firme.

Noua functie Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi pentru aplicatia Facebook este disponibila incepand din acest moment chiar si in Romania, aplicatia fiind actualizata recent pentru a o include. Sectiunea pentru functia Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi este disponibila in meniul de setari al aplicatiei Facebook, deci acolo o puteti activa si acolo veti putea vedea toate retelele Wi-Fi gratuite pe care le puteti accesa in preajma voastra.

Facebook – Find Wi-Fi gratuit oriunde pe planeta

facebook find wi fi gratuitInainte sa accesati sectiunea More din aplicatia Facebook unde exista functia Facebook, este bine sa activati intai GPS-ul pentru aplicatie si sa selectati ca accesul sa fie oferit Intotdeauna. De ce cere Facebook acces permanent la GPS, chiar si cand nu folosim aplicatia, este destul de clar, compania urmarindu-ne toate miscarile, dar asta genereaza un consum exagerat de mare al bateriei, deci este un compromis.

Daca ati putut trece peste faptul ca pierdeti multa baterie folosind aplicatia Facebook, atunci mergeti in meniul Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi, iar acolo veti putea activa functia. Dupa activare, veti vedea toate retelele Wi-Fi gratuite din preajma voastra in aplicatia Facebook, cel putin in teorie, inclusiv cele care se afla si la cativa kilometri de catre voi, cu informatii privind entitatea care ofera accesul.

In cazul restaurantelor, functia Find Wi-Fi, Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi, a Facebook va spune si intre ce ore puteti avea acces la locatie, deci implicit si intre ce ore veti gasi Wi-Fi gratuit acolo. Desigur ca nu chiar toate retelele Wi-Fi gratuite sunt vizibile in aplicatia Facebook prin functia Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi, deci cele ale persoanelor fizice nu sunt disponibile pentru ca prezinta riscuri de securitate.

Noua functie Find Wi-Fi, Gaseste Wi-Fi, a aplicatiei Facebook poate fi utilizata pe orice iPhone, iPad si iPod Touch.

Find Wi-Fi

Publicată de Facebook pe Joi, 29 iunie 2017