YouTube – o Vloggerita era sa Moara in Direct

YouTube ne putea aduce o noua moarte in direct dupa ce o vloggerita a muscat din greseala dintr-o planta otravitoare, crezand ca este aloe vera.

YouTube este sursa celor mai stupide lucruri posibile pe aceasta planeta, iar saptamana trecuta v-am prezentat povestea unei femei care si-a omorat sotul intr-o tentativa de a demonstra ca o carte poate opri un glonte. Astazi vorbim despre un nou act cel putin la fel de stupid, o vloggerita din China, pe nume Zhang, luand decizia de a manca in direct pe YouTube o planta otravitoare.

Vloggerita credea ca respectiva planta otravitoare este de fapt aloe vera si fiind dedicata prezentarii de mancaruri sanatoase, ea a vrut sa promoveze acest stil de viata pe YouTube. In varsta de 26 de ani, Zhang a avut in transmisiunea in direct doua planete de dimensiuni mari din care dorea sa muste pentru a-i convinge pe urmaritorii sai de pe YouTube ca a le consuma este foarte sanatos.

Fara a sti ca acele plante nu sunt de fapt pline cu aloe vera, Zhang a muscat dintr-una dintre ele in timp ce cateva mii de persoane o urmareau in direct pe YouTube. Ea a afirmat pe YouTube ca singura cale de a absoarbe toate vitamminele in corp este mancatul plantei in stare cruda, si chiar a exclamat ca lichidul din interior chiar are un gust bun, dar din pacate s-a inselat amarnic.

YouTube – o vloggerita era sa moara in direct mancand o planta otravitoare

Ceea ce a mancat defapt vloggerita de pe YouTube era secretia unei plante otravitoare, native zonei Mexicului, numite Agave Americana. Planta este cunoscuta in mod gresit si sub denumirea de aloe american, iar multe persoane o tin in case ca si ornament, dar vloggerita de pe YouTube a crescut ca ea poate fi mancata in scop nutritional, iar asta a dus-o direct la spital.

Seva acestei plante este foarte toxice si poate cauza iritatii severe ale pielii, disconfort digestiv, sau chiar pierderea vederii, consumarea in cantitati mari putand duce la deces, lucru pe care vloggerita de pe YouTube l-a evitat totusi. Desi dupa muscatura initiala Zhang a spus pe YouTube ca planta are un gust bun, imediat a revenit si a spuca ea de fapt este foarte amara si a inchis transmisiunea in direct.

youtube vloggerita moara direct

Imediat a urmat o calatorie din transmisiunea YouTube direct la spital, ea afirmand mai tarziu ca gura ii amortise, iar in gat simtea arsuri insuportabile. Desigur ca zHang si-a pierdut si vocea dupa ce a luat in direct pe YouTube trei muscaturi din planta, diverse iritatii ale pielii fiind deasemenea confirmate de catre doctori, care au trebuit sa ii scoata toate bucatile de planta din stomac, ea fiind in continuare in spital.

Acestea fiind spuse, pentru vizualizari pe YouTube vloggeri sunt capabili sa faca orice, inclusiv sa moara.