iOS 11 – cum rezolvi rapid o Problema Enervanta

iOS 11, dupa cum prea bine stiti, are in versiunile sale beta foarte multe probleme de functionare, iar una dintre ele am reusit sa o rezolv zilele trecute inainte ca iOS 11 beta 3 sa fie lansat. Vorbesc despre problema autonomiei bateriei, care mentinea ceva permanent functional in iOS 11 si consuma toata energia bateriei in doar o singura zi de utilizare a iPhone 7 Plus, in loc de doua, cat ar fi normal.

iOS 11 are servicii de monitorizare ale Apple si contine diverse schimbar, insa nimic nu ar trebui sa functioneze permanent in fundal pentru a consuma energia bateriei. Facand cateva restore-uri si folosind back-uri in incercarea de a nu pierde datele pe care le am, singura solutie de a rezolva problema autonomiei in iOS 11 a fost resetarea tuturor setarilor de configurare.

iOS 11 are aceasta optiune disponibila in Settings > General > Reset > Erase all Settings, Configurari > General > Resetare > Resetati toate configurarile. Folosirea acestei functii va sterge unele setari facute de catre voi in iOS 11 pentru iPhone si iPad, va va deloga din anumite aplicatii si website-uri si ar putea face alte schimbari, dar nimic nu este radical si scapati de problema autonomiei bateriei.

Utilizarea acestei functii a iOS 11 a rezolvat si partial problema inchiderii aplicatiilor din fundal, dar daca aveti iOS 11 beta 3, aceasta problema a fost rezolvata complet, cel putin pentru mine. Aveti grija sa nu folositi optiunea de stergere a tuturor datelor pentru ca asta va sterge tot din terminalele voastre.

ios 11 rezolva problema enervanta

6 COMENTARII

  1. Cine are probleme cu tastatura emoji in beta 3? Cand trec de pe emoji pe tastatura normala, apare un pop up care te invata cum sa schimbi si alte tastaturi. Problema e ca apare mereu.