iPhone X – LANSARE, PRET, ECRAN, FACE ID, CAMERA, SUPER RETINA DISPLAY

iPhone X are anuntate data de lansare, pretul, noul ecran de 5.8 inch, recunoastere faciala cu Face ID, camerele, sistemul de incarcare wireless si multe altele.

iPhone X are data de lansare, pretul, noul ecran cu diagonala de 5.8 inch, sistemul de recunoastere faciala Face ID, camera duala verticala, camera 3D frontala si multe alte noutati confirmate astazi. Compania Apple prezinta chiar in aceste momente noul  iPhone X in teatrul Steve Jobs din Apple Park, telefonul mobil fiind asteptat de zeci de milioane de fani ai companiei Apple din diverse zone de pe planeta chiar acum.

iPhone X este prezentat impreuna cu iPhone 8 de catre compania Apple, dar vorbim despre versiunea aniversara a iPhone, care se numeste iPhone 10, sau iPhone ten, deci X-ul reprezinta cifra romana 10. iPhone X este cel mai important model de iPhone lansat de catre compania Apple de la iPhone 2G incoace, iar asta multumita numarului extrem de mare de schimbari pe care americanii le-au pregatit pentru noi.

iPhone X noutati

Ecran OLED de 5.8 inch Super Retina Display, carcasa din sticla si un design nou

iPhone X HDR Super Retina Dispaly

iPhone X este primul telefon al Apple care are un ecran cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie de 2436 x 1125 pixeli, 458 pixeli per inch, numit Super Retina Display acesta acoperind intregul panou frontal al carcasei, butonul Home fiind eliminat complet. Stiam de ceva vreme ca iPhone X va avea un ecran atat de mare care acopera intregul panou frontal, butonul Home fiind eliminat de catre compania Apple deoarece nu mai exista vreo pozitie in care acesta sa poata fi adaugat.

iPhone X are o carcasa din sticla oferita deasemenea, telefonul fiind practic format din doua bucati de sticla lipite una de cealalta cu o carcasa din aluminiu. Design-ul iPhone X este unul de exceptie, mai ales ca Jony Ive a dorit de ceva vreme sa creeze un model care sa arate foarte bine si sa atraga, iar cu iPhone X pare sa fi reusit pe deplin tot ceea ce si-a propus sa faca.

iPhone X noutati SUper Retina Display

Super Retina Display din iPhone X ofera cel mai mare contrast pentru imagini, cea mai mare rezolutie dintr-un iPhone, este cel mai subtire, are cea mai mare luminozitate si reda cea mai mare gama de culori.

iPhone X are un Super Retina Display cu suport HDR10 si Dolby Vision, contrast ration 1 milion:1, un nou 3D Touch si, desigur, True Tone. Functia True Tone modifica luminozitatae ecranului in functie de mediul ambiental in care le aflam, ca la iPad Pro.

iPhone X Control Center

iPhone X va fi vandut de catre Apple doar in culorile spage grey si argintiu, dar cu un panou frontal negru.

Rezistent la apa si praf

iPhone X rezistenta praf si apa

iPhone X va fi rezistent la apa si praf, exact precum iPhone 8, compania Apple avand grija sa permita folosire asa chiar si sub apa fara probleme.

Camera 3D frontala si camera duala verticala

iPhone X camera 3D Face ID

iPhone X are o camera 3D frontala cu o varietate de senzori implementata in panoul frontal, decupajul superior al ecranului ascunzand-o in totalitate. iPhone X are deasemenea o noua camera duala verticala, acolo compania Apple incluzand doi senzori de 12 megapixeli care vor face poze si clipuri video de calitate mult mai buna, lucru care va atrage cu siguranta atentia unui numar foarte mare de clienti.

Face ID – cel mai avansat sistem de recunoastere faciala

iPhone X camera 3D Face ID

iPhone X are Face ID, cel mai avansat sistem de recunoastere faciala ce putea fi implementat vreodata intr-un smartphone. Vorbim despre o camera 3D frontala in baza careia functioneaza Face ID, sistemul creand o imagine 3D in adancime a fetei utilizatorului pentru a permite efectuarea recunoasterii faciale si a controla o varietate de functii, sau a debloca altele importante.

iPhone X Face ID

iPhone X pentru Face ID foloseste un senzor cu infrarosu, unul pentru lumina ambientala, un dot projector si un flood illuminator. Apple numeste acest sistem pentru iPhone X drept TrueDepth, el oferind cea mai exact recunoastere a fetei utilizatorului dintre toate telefoanele de pe piata.

iPhone X Face ID acuratete

Face ID din iPhone X scaneaza 30.000 de puncte ale fetei folosind infrarosu pentru a detecta tipare in baza carora face deblocarea telefoanelor.

iPhone X fete Face ID

iPhone X are si un neural engine in chip-ul A11 Bionic, acesta folosind inteligenta artificiala pentru a face recunoasterea faciala si a crea harti 3D in adancime ale fetelor noastre.

iPhone X face procesare in timp real pentru fata noastra pentru a o recunoaste, iar toate datele sunt salvate intr-un chip enclava care este imposibil de spart.

iPhone X Face ID functii

Pentru a folosi Face ID din iPhone X este necesar sa ne uitam efectiv la telefon, locatia in care se uita ochii fiind analizata de catre telefon pentru a impiedica deblocarea daca nu privim camera 3D frontala.

Face ID pentru iPhone X este de 20 de ori mai sigura decat Touch ID, iar asta pentru ca recunoasterea faciala se face folosind mai multe puncte de referinta.

Bara de Functii si un nou Multitasking

iPhone X va avea in partea inferioara a ecranului o bara de functii care in momentul in care este accesata permite controlarea aplicatiilor. Aceasta va fi foarte subtire si afisata sub optiunile normale din aplicatii, deci nu va ocupa mult spatiu in ecran.

iPhone X are un sistem de multitasking regandit pentru noul ecran, acesta fiind activat cu un gest facut in partea inferioara, pentru a fi mai usor de accesat.

Buton lateral multifunctional

iPhone X are un buton lateral multifunctional, acesta nemaipermitand blocarea ecranului si inchiderea, ci folosirea altor functii.

Mai exact, accesarea Siri se face folosind acest buton lateral al iPhone X, insa deasemenea Apple Pay va avea un gest special care permite accesarea functiilor sale.

Animoji

iPhone X animoji

iPhone X va avea animjoi disponibile, adica noi vom putea face emoji animate in baza fetelor noastre si a expresiilor faciale, compania Apple dorind sa ne permita sa ne si jucam cu telefoanele.

iPhone X va avea o serie de emoji predefinite disponibila, iar in baza monitorizarii miscarilor fetei vom putea anima acele caractere emoji pentru a le putea trimite prietenilor.

Apple a colaborat cu Snapchat pentru a crea aceste caractere emoji speciale, ele permitand inclusiv inregistrarea de mesaje audio.

Noi camere nu foarte grozave

iPhone X imagine 1

iPhone X va avea o camera duala verticala formata din doi senzori de megapixeli, unul standard cu deschidere f/1.8 si unul telephoto cu deschidere f/2.8. Practic vorbim despre aceleasi camere ca in iPhone 8.

iPhone X camera

iPhone X are stabilizare optica pentru fiecare dintre cei doi noi senzori de imagine, plus imbunatatiri pentru inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, desi deschiderea nu se schimba.

iPhone X camera 1

iPhone X are quad-LEd true tone flash, care ofera o uniformitate a luminii de 2 ori mai buna decat in cazul altor telefoane mobile.

iPhone X Portret selfie

iPhone X beneficiaza deasemenea de functia Portrait Lighting, dar in premiera avem si posibilitatea de a face selfie-uri folosind functia Portret a iPhone.

iPhone X portret Lighting

Chip A11 BIonic extrem de performant

iPhone X chip A11 Bionic

iPhone X va avea deasemenea un chip A11 Bionic precum iPhone 8, acesta avand tot 6 nuclee, 2 pentru task-uri simple s 4 pentru altele complexe.

Noul chip A11 bionic din iPhone X ofera performante cu pana la 70% mai bune decat cele ale iPhone 7, avand si o placa grafica ce ofera performante cu peste 50% mai bune.

Autonomia bateriei

iPhone X autonomie baterie

iPhone X va oferi o autonomie cu pana la 2 ore mai buna decat cea a iPhone 7, compania Apple evitand sa spuna si ce capacitate are bateria in sine.

Incarcare wireless si AirPower

iPhone X incarcare wireless

iPhone X, la fel ca iPhone 8, va avea un sistem de incarcare wireless compatibil cu standardul Qi, deci va putea fi utilizat cu orice fel de stand-uri care exista acum pe piata.

iPhone X AirPower

iPhone X va avea si un stand special de incarcare, numit AirPower, realizat de catre compania Apple, acesta ptand incarca si iPhone 8, sau Apple Watch 3, el folosind un sistem inteligent de conectare la dispozitive.

Pret si Lansare

iPhone X precomanda

iPhone X va fi vandut in versiuni cu 64 GB si 256 GB de catre compania Apple la preturi care incep de la 999 de dolari sau 1100 de euro in Europa.

iPhone X lansare 3 noiembrie

iPhone X va putea fi precomandat pe 27 octombrie de la Apple, lansarea urmand a avea loc pe 3 noiembrie!

iPhone X linie produse

185 COMENTARII

  1. Numai au ideei noi deloc, sunt utilizator Apple de la prima generatie, acuma am un 6s, dar nu poti sa scoti un telefon care l-ai scos anul trecut cu un capac de sticla schimbat si atat, iphone x , mi se pare foarte urat, camerele alea pe spate arata ca naiba, display-ul ala la mijloc sus la fel arata ca naiba … numai am nimic de comentat, am vazut azi galaxy s8 si pot spune ca este chiar wow telefonul …

  2. Ai vazut la Samsung, OLED (care acum este super retina), OLED a avansat la AMOLED, dupa Super AMOLED, adica X are technologie de prima generatie si adica OLED

  3. Deci cand te vei uita la un video pe acel mega supre extremul retina, marginea videoului va fi intrerupta de acel decupaj hidos :))
    O implementare geniala in stilul Apple :))

  4. Sincer sa fiu eu nu prea am mai intrat pe site si nu stiam schimbarile, dar le-am vazut live acum si sunt dezamagit……wtf 4 ani la rand

  5. Poate la 5S nu mergea din prima, dar la 7 merge din prima. Penibilul ala de pe scenă a încercat să îl deblocheze și nu a reușit din prima ? PENIBIL !
    + Alte prostii și penibilitati precum săracul ala care stătea pe scenă și testa joculete pentru copii de 10 ani ???

  6. ma ce p l mea e c a c a t u l asta?
    doamne ce penibil
    999 pentru o chestie care se deblocheaza de 3 ori mai greu decat un iphone 7

  7. Samsung deja si-a terminat vanzarile de 58 bucati Note 8 pe anul asta si voi plangeti ca iPhone e slab, cand ei nu au productie la cati clienti au.

  8. Gata și prezentarea. S-au confirmat majoritatea zvonurilor deși am fost surprins de unele surprize (bateria mai mare, suport qi pt orice încărcător wireless, Fast charging, lipsa culorii noi etc). Deci mai mult decât ne așteptam. Abia aștept sa îl am, păcat ca abia din Noiembrie încep livrările.

  9. Pacat… cred ca Steve Jobs se intoarce in mormant in acest moment. Nu-mi vine sa cred ca nu au adus absolut nimic nou, nimic inovator pe piata. Daca stai sa te uiti atent, toate “feature-le” pe care ei le ofera in acest moment, erau pe piata de o groaza de timp, inclusiv marea “inovatie” de edge to edge display. Nu regret nicio secunda ca anul asta in primavara mi-am vandut iphone 7-ul, ipad pro 12.9″-ul si imac-ul. Sunt utilizator de produse apple de la iphone 4 si nu regret o secunda ca am reusit sa ies si sa incerc si alti producatori. Detin samsung s8 de cand a iesit si pot sa spun ca nu m-a dezamagit o secunda. Daca samsung ar renunta la android si si-ar dezvolta propriul sistem de operare, parerea mea este ca apple s-ar duce pe copca foarte, foarte rapid. Repet: pacat, mi-am pierdut aproape 2 ore cu aceasta conferinta in speranta ca vor aduce ceva nou pe piata si ca nu-si vor mai bate joc de clienti.

  10. nu conteaza,sigur stiai de leaks…toata lumea vorbeste despre ele de 2 sapt…si pe CNN in kkt..deci sa inteleg ca ai stat separat de lume
    E superb, ce vroiai mai mult? un device si mai mare fata de note 8, sa vina cu 7″ ?

  11. Nu e treaba de productie, e treaba ca nu e un apple adevarat, testat sa mearga ca uns. E facut pe fast forward sa ajunga egal cu s8 cu ecran full. Nu mi-a provocat nici o emotie.

  12. Referitor la gesturile prin care se controlează dispozitivul, chiar îmi plac.Aveam ceva asemănător pe Nokia N9 (da,era limitat dar pentru vremea lui a fost senzațional),iar avem pa G6 folosesc o aplicație care îmi permite sa controlez telefonul în totalitate prin gesturi…dar în primăvara iPhone X va fi în buzunarul meu.

  13. Au inceput comentariile anuale gen bine ca am luat samsung ..ce urat e iphone etc. Atunci cand va aparea va fi bataie pe el. Sincer cine vrea e liber sa aleaga samsung si alti competitori. Cine apreciaza Apple stie ca acestia au avut numai telefoane foarte bune de la an la an. Iphone X este inovatie. Se va vedea asta atunci cand va aparea. Apple nu a dezvaluit toate inovatiile. Acestea vor fi descoperite pe parcurs ca in fiecare an

  14. Per ansamblu mie imi place iphone X. Nu va inteleg de ce ziceti ca e acelasi design…dar de ce sa schimbi ceva care merge si este frumos?

  15. Foarte foarte dezamăgit! iPhone 8 este doar un iPhone 7 cu spatele de sticlă, iar iPhone X…dezamagire totala pentru banii ceruți. 200€ in plus doar pentru un ecran și un FaceID care i-a făcut de râs pe scenă? Bine ca au mai umplut timpul prezentării cu jocurile alea de rahat. Și dacă ați fost atenți când Craig a deschis o poza din galerie pe iPhone X, nu apare pe întreg ecranul, ci in formatul 4:3, ca la iPhone 7, 6, 5…Atunci unde este avantajul unui ecran așa de mare dacă va fi folosit doar jumătate? A trebui sa facă zoom pe poza ca sa umple tot ecranul. Jalnic!

  16. “SUPERB” cum ar spune o minte “mega” luminata de pe acest forum ???? astazi ma macinau gandurile sa imi vand sheptarul si ceasul si sa iau un S8 … acum nu ma mai macina nici un gand…m-am hotarat , le vand clar ???

  17. Kkt ul ala este pentru penibili ca srb, evident. Probabil drojdia pe care o ingurgiteaza la birtul de la coltul blocului i a intunecat judecata…

  18. Anul asta merg pe s8+ în conțineau dar la anul vreau sa iau note. Spen e chiar util. La Apple nu ai nici un viitor. Multi bani destul pe nimic, nici macar un amărât de fast charging sau fast wireless charging. O sa se plictisească srb de stat cu telefonul legat la perete (prin fir sau wireless, tot aia e)

  19. Folosesc un gear S3 de la Samsung și daca decizi sa îți iei așa ce a, crede-ma, face fix ce face ultimă generație de Apple watch, ba chiar mai mult. Bateria nu ai cum sa o consumi in 2 zile, efectiv nu ai cum, e o splendoare. Foarte mulțumit, îl folosesc intens.

  20. Au invadat samsonistii iDevice !!! Nu este pentru voi mai băieți iPhone 8/8Plus/X , nu mai Vb de ceva ce nu este pentru voi . Rămâneți cu petardele voastre androide !

  21. Nu sta chiar așa treaba. Vânzările Apple nu se bazează pe ceea ce vor cumpara câteva pitipoance sau cocalari din România. Eu cred ca vor avea MARI probleme cu vânzarea iPhone X.

  22. Cred, ești penibil prietene. Mulți de aici avem iphone. Dar atâta timp cât apple aduce ceva ce există pe piața de câțiva ani, nimic interesant, nu ai de ce să îl lauzi.

  23. Principala problema o reprezinta FaceID-ul care este o porcarie, acum ceva timp cand am zis ca in lumina scazuta va fi un esec total SRB o tinea pe a lui, Batman,Batman!

    Pe mufa jack nu am dat 2 lei, cu senzorul de amprenta au dat-o in bara, niste idioti.

  24. Se mai vorbea ca Apple va oferi un cadou cu iPhone X…nu face Apple cadouri. Dacă mai adăugăm o husa, pentru ca trebuie sa protejam acea cameră exagerat de ieșită in afară și un super pad de încărcare wireless, deja ducem telefonul in aproape 1500€.

  25. mare dezamagire,cred ca este mai convenabil sa ramanem la iphone 7+ si poate la anul isi revin.ecranul e ceva ce m-ar fascina dar restul e pff

  26. Ce este mocofanilor, va e dor de mine …? Am fost pe terasa cu flori si am servit cina. Voi tot asa … la bloc, pe balcon, fumand si sorbind din pet vinul bibanul … tot asa , mocofanilor? To

    Iubi meu imi va face cadou noul x white. Abia astept !
    ?‍♀️

  27. Săraca ? Tocmai ce vorbeam mai devreme : iphone x va fi luat în mare parte de cocalari și piți tip “iubi meu îmi va face cadou noul x white” ???

  28. Daca tu esti un onanist si probabil ca esti … E normal ca ti se pare a fi ceva ciudat.

    Pt mine noul iphone x white este o bijuterie .

    ?‍♀️

  29. Samsung am doar un aspirator prin casa … femeia care face curat in casa nu prea e multumita de el … Se stie ca samsung are produse slab calitative.

  30. Terasa fiind defapt un Audi cu un bradulet cu parfum de frezii in timp ce ai bea actimelul lui iubi pe o melodie a lui Guta din sistemul bose

  31. Si pe langa jocurile alea, au mai prezentat si EMOJi.. ?

    PS: imi place iphone X daca il compar cu celelalte modele “iphone 6”. Si apple watch pare interesant (daca l comparam cu vechile generatii ce se misca cam in reluare).

  32. Se spune că Face ID este o tehnologie dezvoltată de Samsung, dar pentru că și-au dat seama că nu poate funcționa corect, au îngropat-o. Ulterior, cică Apple s-ar fi rugat frumos de Samsung să îi dea tehnologia așa aiurea, ca să aibă și ei ce prezenta acum.
    Samsung le-a dat tehnologia gratis…

  33. Daaaa ! Și cel mai important, padul este oval, nu ca mizeriile alea rotunde de la android! Inovație neică !
    In your face Srb !

  34. Si ce ma intereseaza pe mine samsung in discutia asta? Sau cate bucati au vandut? Are vreo legatura cu ce a prezentat apple asta seara?

  35. Iphone x este un tel aproape de un android..aproape…mai are de bagat cateva chestii sa fie un smartfon..in afara de viteza are multe lipsuri pt pretu lui

  36. Numi vine sa cred cum pacaleste lumea astia de la apple cu tel asta neterminat..6 miliarde de calcule super retina cel mai bun procesor are seting la camera ..ma frate cat de innapoiat sa fii sa crezi prostiile astea?iphone x asta nici acum nu are tot ce are un s5. Serios…ne miram de ce e jale in lume….de la prosti ca oile care sunt usor influentzabile de un simplu …..cel mai bun….si inchid ochii ,se arunca in gol…aratati nemultumirea daca vrei sa primesti mai mult sau macar ce au si altii de ceva timp…ex .scaderea carburantului de la 6 la 4 lei acum ceva luni….ps cumparati iphoane si nici la iphone xx no sa aveti ir seting in camera si free usage your phone fara restrictii..

  37. Va meritati soarta…pe pitzipoance le inteleg ca nau minte ..dar astia care chiar cred ca asta e un tel cap de serie le mai trebui anunt pe net matrimoniale…..

  38. Noi avem ceva mai bun …vam dat si voua ecrane gen …zi ms si taci..de la samsumg nam cu sa cobor la iphone..vezi ca poti sa schimbi lumina la camera in timp ce faci poza….dupa 7 ani ai si tu functia asta….esti o gluma tu si iphone x..nici ei nu au stout sai dea un nume…

  39. :)))))))))))))))) Pai promovand atat de tare mizeria asta ci Animoji,Apple a aratat lumii carei categorii de utilizatori se adreseaza in special iPhone.

  40. Stai linistit ca vor aparea (daca nu au aparut deja) cei care slavesc Apple si vor debita pe aici tot felul de scuze pentru care a esuat deblocarea,ba ca era iphone-ul prea emotionat,ba ca era Federighi tras la fata,ba ca vor rezolva pana la ios 15.

  41. La ce s-or fi gandit inginerii Apple cand au proiectat mizeria asta de interfata care trece pe langa decupaj(oare s-or fi consultat cu cei de la Essential?)?Cand privesc ecranul ala parca vad o reclama care intrerupe un film bun.Iar referitor la data de lansare,cred ca asta spune multe despre lipsurile celor de la Apple,despre faptul ca au prezentat un produs care este inca in stadiul de dezvoltare.

  42. Corect, asa e, il vor cumpara dar cand vor realiza ca samsung, lg, etc ofera mai mult decat iphone-ul din mana lui o sa-i para rau de banii investiti…….asa am facut si eu cand a aparut 7-le, am zis ca nu e mare diferenta intre 6s si 7 decat o camera mai mare la propiu si o culoare jet black, cu toate ca l-am cumparat……acum realizez ca un 7 jet black sau black matte e parfum pe langa iphone X

  43. Nu prietene, noi astia samsonistii suntem niste apple fans la fel ca tine, numai ca noi ne-am “trezit” ceva mai devreme……mai sunt niste apple fans cu ceva mai putini neuroni iar procesul de “trezire” se face mai greu…….in maxim un an o sa realizezi si tu asta :))

  44. Cu ce au spart Samsung? Au reusit de fapt sa faca cel mai performant telefon: un Samsung cu IOS, doar ca se cheama Iphone X.

  45. cel mai interesant o sa fie cand fratii gemeni, tripleti…samd..o sa isi deblocheze unul altuia telefonul si o sa faca plati fara acordul proprietarului de drept, ceea ce prezinta un pericol la securitatea informatiilor personale caci fata nu e unica asa cum e retina, sau urechea, amprenta….samd. se pare ca retina scan de la samsung e mai bun de 1000 de ori chiar daca la mine mai da cateodata fail daca port ochelarii de vedere si merge la milisecunda daca nu am ochelarii. iar fail-ul din prezentare e un semn ca sunt mai multe “bube” despre care inca nu se stie nimic….

  46. Iti dai seama. Dupa ce au reușit sa creeze o baza de date cu amprente, acum trec la următorul pas.
    O sa urmeze si scanerul de iris in viitor.

  47. O bijuterie, poate ca are pretul cam piperat, dar isi merita toti banii. Fiecare isi cumpara ce isi permite si ce considera ca merita banii, acum are de unde alege, de la 350 eur pana la 1300 eur.

  48. De acord! Absolut de neînțeles cum o companie ca Apple alege să promoveze în prezentările oficiale Animoji-ul ăla cu kk supărat.

  49. Ai înțeles greșit,emojy-ul ăla era reprezentarea fetei lui Fererighi in momentul când i-am dar iPhone X jet la deblocare.

  50. Cu ce mah? Aaa da asa e… cu 1100€ un telefon neterminat cu marginea aia sus… wsm o inovație acest x =))))) nu dau s8 nici pe 2 x-uri…. O copie chinezească a lui s8….

  51. Abia astept fraierii care o sa dea 1100€ pt o tehnologie din 2014 :))))))))) si sa se si mai laude cu marele incredibilul inovator unic X =))))))

  52. Să vezi cum merge încărcarea wireless la s6 edge , da și pot sa reglez nivelul tonului de apel separat de notificari, de alarma, pe care apropo, tonurile le pot alege fara itunes, unde vreau doar sa am conexiune de net, pot sa folosesc tastatura pe care o vreau eu in limba romana, facebook in limba romana, ca sa nu mai vorbesc de bluetooth, sa nu pot trimite o poza de pe iphone pe alta marca de smartphone? de camera foto nu mai vorbesc, ecran? aveam pe s2 plus amoled, pe s3, s4, s5, memorie 64 giga? am posibilitate de stick OTG de cat vreu eu ! touch ID , nu folosesc ! si sunt mai multe ! Asa ca nu cred ca se merita sa dai atatia bani pe un telefon oricate ar putea avea in conditiile care poti avea la un s6,s7, care ti ofera destule si suficiente optiuni, sau alte marci de telefoane, eu nu as fi nebun sa dau 1200 euro pe un telefon iphone x, care prin soft ma limiteaza la fel ca un ipone 6(am avut !). Am citit pe acest forum si cred ca inafara de cei care au de castigat de pe urma acestor discutii , sau cei care dau bani pe ele ca abia au aparut, majoritatea din cei care poate doreau sa afle detalii sau sa aibe mai multe asteptari de la aceste iphone-uri sunt dezamagiti ! Parerea mea !

  53. Fail-ul cu deblocarea a fost al prezentatorului, a restartat telefonul iar primul lucru care trebuia facut era sa introduca parola pentru activarea FaceID. Se pare ca a uitat ca sa faca asta, sau poate ca telefonul si-a luat reset singur. Vazand problema l-a inlocuit imediat cu cel de backup.

    Fail-ul este la Samsung S8 Plus unde merge incredibil de greu.

  54. Daca se restarta aparea mesajul “your passcode required upon restart” nu “your passcode required to enable face id”.am pus un deget aiurea pe touch id-ul iphone 7 de 5 ori si ghici ce mesaj mi-a aparut? “Passcode required to enabletouch id”.chiar daca nu concepeti….e greu si inutil sa cauti argumente pro apple cand au vazut fail-ul ala milioane de oameni in direct

  55. Nu a dat rateu FaceID-ul. Nici la S8 nu merge senzorul de amprenta dupa restart, trebuie sa introduci codul de deblocare. Nu sunt fan Apple sau Samsung dar nu trebuie ascuns adevarul – iPhone-ul o sa fie peste din cauza software-ului foarte bun. La S8 Plus pe care il detin e o gluma deblocarea cu fata…

  56. Sunt unul dintre utilizatorii produselor Apple, de la macbook si iphone la ipod shuffle, dar sincer cu Tim la conducere nu prea e in regula ce se intampla. Prima data scot marul luminat de pe spatele mac-urilor portabile (wtf!!!, asta era o marca inregistrata Apple si inca una foarte cool!!), apoi castile airpods, care arata ca un produs neterminat, culminand cu iphone X, cu acea f f f deranjanta margine neagra pe ecran. Trec peste prezentarea usor penibila, probabil se adreseaza adolescentilor sau habar n-am, fanilor emoji din Asia, dar dupa parerea mea este inadmisibil sa ceri 1000 USD pe un TELEFON cu defecte grave de design!P