Google Pixel 2 – Noul Design in Imagini Oficiale

Google Pixel 2 are noul design prezentat in imagini oficiale de presa, telefonul companiei Google fiind dezvaluit inaintea prezentarii oficiale de maine.

Google Pixel 2 are noul design prezentat in imagini oficiale aparute in cursul noptii trecute pe internet, acestea aratandu-ne exact ceea ce va oferi telefonul dupa lansare. Google Pixel 2 apare impreuna cu Google Pixel 2 XL in aceste imagini oficiale de presa care vin cel mai probabil de la parteneri ai companiei Google, sau poate chiar de la americani, ele fiind de inalta rezolutie si cel mai probabil pregatite pentru website-urile de prezentare.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor fi prezentate oficial pe data de 4 octombrie de catre copania Google, foarte multa lume asteptand cu mare interes evenimentul. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL erau promovate de catre multi ca fiind telefoane care trebuie sa concureze cu iPhone 8, iPhone X si Samsung Galaxy S8, insa mai departe de primul telefon al Apple e putin probabil sa se intample altceva.

Google Pixel 2 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un aspect ratio de 16:9 fiind folosit de catre compania Google. In cazul Google Pixel 2 XL vorbim despre un ecran cu diagonala de 6 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, cu aspect ratio 18:9, deci va fi in aceeasi linie cu restul smartphone-urilor Android existente pe piata, cu rezolutie mai buna decat cea a iPhone X.

Google Pixel 2 XL imagini 1

Google Pixel 2 – noul design in imagini oficiale

Google Pixel 2 va avea in continuare un design extrem de similar cu cel al Google Pixel, insa Google Pixel 2 XL va avea un ecran care acopera o buna parte din panoul frontal al carcasei. Google Pixel 2 XL nu va avea un ecran care acopera tot panoul frontal al carcasei, asa cum se intampla la alte telefoane Android, iar aceasta este o dezamagire, mai ales ca nici nu va exista vreun design deosebit pentru carcasa.

Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL vor veni cu 4 GB RAM, putin pentru Android, si camere principale de 12 megapixeli, plus difuzoare stereo integrate. Google Pixel 2 si Google Pixel 2 XL nu vor avea port audio de 3.5mm incepand de anul acesta, insa difuzoarele stereo ar trebui sa fie o compensare a acestui lucru pentru utilizatori, dar e greu de spus cati vor aprecia foarte mult asta.

Google Pixel 2 XL imagini

Google Pixel 2 urmeaza sa fie vandut la preturi care incep de la 650 de dolari, in timp ce preturile Google Pixel 2 XL incep de la 850 de dolari, al doilea model fiind mai scump decat iPhone 8 Plus. Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat pe piata in data de 19 octombrie, in timp ce Google Pixel 2 XL urmeaza sa fie lansat pe 15 noiembrie, cu mult dupa ce iPhone X va ajunge pe piata pentru utilizatori.