O Revista Semnata de Steve Jobs s-a Vandut cu un Pret Absurd

O revista semnata de catre Steve Jobs a fost vanduta la licitatie cu o suma la care nu se astepta nici macar casa de licitatie care a organizat totul.

O revista Newsweek semnata de catre Steve Jobs in anul 1988 a fost vanduta recent la licitatie cu un pret absurd pentru un asemenea obiectinsa popularitatea fostului CEO Apple a stat la baza sa. Revista a fost pusa la licitatie cu un pret estimat la 10.000 – 15.000 de dolari, insa s-a vandut in final cu 50,587 dolari, de peste 3 ori mai mult decat credea casa de licitatie ca ar putea oferi cineva pentru ea.

Desi Steve Jobs nu prea dorea sa dea autografe, femeia care a reusit sa obtina de la el ceva diferit, o semnatura “din inima” care acum i-a adus foarte multi bani. Femeia i-a cerut in 1988 lui Steve Jobs sa-i semneze revista dupa ce el a prezentat calculatorul NeXT, iar dupa ce a refuzat sa-i dea un autograf, aceasta i-a cerut sa scrie ceva “din inima”, el scriind I love manufacturing, adaugandu-si apoi numele.

Femeia care a vandut revista spera ca ea sa ajunga la o organizatie care sa o expuna undeva pentru ca toata lumea sa o poata vedea, in ciuda faptului ca nu prea este un obiect demn de un muzeu. Alte obiecte fotografiate de Steve Jobs au mai fost vandute la preturi de pana la 40.000 de dolari, insa acesta este cel mai mare pret obtinut pana acum pentru un obiect care are semnatura fostului presedinte al Apple.

Never in my wildest dreams did I ever imagine that I would let it go. But it needs to be let go. I hope that it’s going to be an organization or an institution that puts it on display for others to be able to see. It needs to be honored [through the purchase]. Nothing’s free — especially what they charge.”

Steve Jobs revista semnata