iPhone X – Cum ii Faci Carcasa Transparenta

iPhone X are o modificare foarte interesanta prezentata astazi, ea permitand transformarea carcasei colorate intr-una transparenta care arata componentele.

iPhone X cu o carcasa transparenta in locul celei din sticla este posibil, noul telefon al companiei Apple avand in mod normal o carcasa space gray, sau argintie, dupa cum stiti deja. Daca nu va plac aceste culori, atunci exista posibilitatea de a transforma carcasa colorata intr-una transparenta, iar clipul video de mai jos va arata cum sa faceti asta.

iPhone X trebuie sa aiba carcasa desfacuta de structura metalica pentru ca aceasta proedura sa functioneze, dar cu foarte mare atentie, pentru a proteja sistemul de incarcare wireless. Puteti observa ca procedura in sine este foarte complexa, iar iPhone X ramane nu doar fara garantie, ci si fara protectia impotriva patrunderii apei, asa ca trebuie sa stiti asta.

iPhone X – modificarea care ii face carcasa transparenta

iPhone X ramane expus cu partea din spatele telefonului care protejeaza placa logica, bateria si toate componentele interne, ele trebuind sa ramana in locatiile in care sunt. Acum vine partea interesanta, pentru ca trebuie curatata carcasa din sticla a telefonului, deoarece ea va fi montata la loc pe iPhone X, pentru ca altfel nu poate fi facuta modificarea.

iPhone X are aceasta modificare facuta practic prin curatarea carcasei din sticla de culoarea aplicata de catre compania Apple si remontarea sa la loc pentru ca nu exista alte componente care sa se potriveasca perfect, deocamdata. Acestea fiind spuse, la final ar trebui sa aveti un iPhone X complet inedit, care va atrage privirile oricarei persoane.