Cum a Murit o Femeie din Londra Facandu-si un Selfie

O tanara a murit intr-un mod ciudat in timp ce incerca sa isi faca un selfie si sa uimeasca lumea intreaga cu o poza senzationala.

O femeie care locuia in Londra a decedat recent dupa ce a incercat sa isi faca un selfie intr-o locatie pe care, probabil, multi dintre voi o alegeti deasemenea in acest scop. Mai exact femeia incerca sa isi faca un selfie in momentul in care a cazut de la etajul al doilea al locuintei in care se afla, aceasta decedand doua zile mai tarziu, dupa ce a fost transportata la spital.

Conform autoritatilor, femeia a suferit o lovitura puternica in zona capului, lucru normal dupa o cadere de la o asemenea inaltime si desigur ca nu a putut fi salvata. Cum a reusit femeia sa cada de pe balcon in timp ce isi facea acel selfie este greu de spus, dar in cautarea unei pozitii perfecte, e destul de usor de inteles cum te-ai putea apleca prea tare peste margine.

Acum cateva luni cativa tineri au cazut de pe marginea unei stanci in India in timp ce incercau sa isi faca un selfie si au murit, asa ca lucrurile pot fi mai grave. Totusi, in aceasta situatie vorbim despre ceva ce foarte multa lume face, poate, saptamanal pentru a le reaminti prietenilor ca exista, iar din pacate selfie-urile se pot dovedi periculoase.

Nimeni nu va fi fericit sa afle ca ati murit, mai ales incercand sa faceti un selfie, asa ca mai bine traiti fara cele cateva zeci de like-uri, egale cu zero, pe care o poza inedita vi le-ar putea aduce, decat sa va pierdeti viata.

“Toni Kelly plunged to her death at her home in Tooting while apparently photographing herself. She suffered a serious brain injury and died two days later in hospital on November 14. We can confirm she fell from the window.”

tanara selfie balcon