Houdini iOS 11 Jailbreak este acum in Dezvoltare

Houdini iOS 11 jailbreak este in proces de dezvoltare in vederea lansarii pentru iPhone si iPad care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare.

Houdini iOS 11 Jailbreak este in momentul de fata in proces de dezvoltare pentru iPhone si iPad, el fiind produs de catre cei care au lansat si solutia Houdini despre care v-am vorbit acum cateva saptamani. Atunci v-am spus ca acea solutie de jailbreak este una partiala, deoarece nu ofera acces root si nici dreptul de a face orice vrem.

Houdini iOS 11 Jailbreak va fi exact la fel, adica un semi-jailbreak limitat, care va permite modificarea unor elemente de interfata a sistemului de operare si mai nimic altceva important. Houdini iOS 11 Jailbreak ofera o functionalitate limitata deoarece este bazat pe exploit-uri care nu sunt foarte importante, asa ca era normal sa nu vedem ceva extraordinar.

In ciuda acestui lucru, Houdini iOS 11 Jailbreak este in proces de dezvoltare, dar separat de o alta solutie de iOS 11 jailbreak, aceasta din urma fiind completa, deci mult mai utila. Din pacate, pentru niciuna dintre ele nu avem informatii cu privire la data de lansare, asa ca nimeni nu stie cand ar putea fi disponibile pentru utilizare globala.

Mai este deasemenea de asteptat si dupa Cydia pentru iOS 11, aplicatia fiind in momentul de fata dezvoltata, dar are nevoie de timp pentru a fi 100% pregatita pentru noi. Intre timp, ramanem totusi cu speranta ca exista dezvoltatori care sunt dornici sa ne ofere asemenea aplicatii.

Houdini iOS 11 Jailbreak