Oukitel U18 Cloneaza iPhone X pentru Chinezii de rand

Oukitel U18 clona iPhone X

Oukitel U18 este cea mai noua clona a iPhone X care vine de la un producator cunoscut din China, compania incercand sa le ofere chinezilor de rand un telefon cu decupaj in ecran. Stim cu totii ca visul oricarei persoane este de a avea un smartphone cu decupaj in ecran, asa ca Oukitel U18 s-a gandit sa copieze iPhone X si sa ofere aceasta caracteristica stupida.

Desigur ca Oukitel U18 nu are decupajul la fel de bine recreat, marginile sale fiind usor curbate spre interior, creand un efect extrem de stupid, dar la ce te poti astepta ? In general clonatorii incearca sa reproduca fidel produsele pe care le copiaza, dar cu Oukitel U18 vorbim despre o clonare facuta de oameni care par sa nu aiba ochi cu care sa vada rezultatul final.

Oukitel U18 nu este prima clona care vine de la un producator chinez cu un oarecare renume in tara, dar spre deosebire de Leagoo S9, Oukitel U18 vine de la un producator mai cunoscut. In ciuda acestui lucru, acest smartphone ne arata cat de stupizi pot fi chinezii cand vine vorba despre clonarea iPhone, copierea decupajului fiind cel mai tampit lucru pe care il poate face un producator.

“At the first month of 2018, Oukitel is releasing a new smartphone Oukitel U18, of which is said to be next killer of Oukitel. It will feature iPhone X-like display design, but gets a new 21:9 aspect ratio, making it slimmer and more comfortable to hold in hand.”

Chinezii nu pot fi “acuzati” ca au prea multa inteligenta cand vine vorba despre copierea lucrurilor bune, la ei copiatul fiind o “arta” pentru care sunt laudati in toata lumea, chiar si cand copiaza cele mai tampite lucruri posibile. Acestea fiind spuse, inchei mentionand ca Oukitel U18 are un ecran cu diagonala de 5.85 inch si rezolutie stupida de 1512 x 720 pixeli, 4 GB RAM fiind deasemenea oferiti.