Iata ce gadget-uri Importante sunt Inlocuite de Boxele Inteligente

Boxele inteligente sunt atat de utile incat pot inlocui unele dintre dispozitivele electronice folosite in viata de zi cu zi de catre utilizatori.

boxe inteligente inlocuire gadgets

2018 va fi anul boxelor inteligente, cam toti analistii fiind fermi convinsi de faptul ca acesta va fi “gadget-ul anului”, iar acum vedem si cateva studii interesante privind utilizarea acestui tip de dispozitive. Mai exact, un studiu facut recent a incercat sa afle ce fel de produse electronice sunt inlocuite de catre boxele inteligente in utilizarea zilnica, iar raspunsurile sunt mai mult decat interesante.

39% dintre participantii la studiu au afirmat ca o boxa inteligenta le inlocuieste radio-ul clasic, lucru foarte usor de ghicit de la bun inceput, insa 34% spun ca au cam renuntat la smartphone in favoarea boxei inteligente. Acest procent este foarte important, deoarece arata ca boxele inteligente pot suplini multe functii ale smartphone-urilor, iar aici vorbim despre ascultat muzica, efectuarea de cautari web, controlarea caselor inteligente, etc.

30% dintre participantii la studiu au afirmat ca boxele inteligente le-au inlocuit televizoarele, iar in aceasta categorie ar fi inclusi cei care-si foloseau televizoarele doar pentru a asculta muzica, sau pentru a afla stiri importante. 27% dintre cei care detin boxe inteligente au renuntat la tabletele pe care le folosesc zilnic, in timp ce 26% nu mai folosesc asa des un calculator dupa ce si-au cumparat o boxa inteligenta.

23% nu mai citesc ziare si reviste, iar 17% au renuntat la sistemele audio din casa dupa ce au cumparat o boxa inteligenta, asta desigur daca n-au putut face interconectarea dintre cele doua tipuri de dispozitive. Practic, boxele inteligente pot suplini multe functii ale unei varietati de dispozitive electronice din casele noastre, insa cu toate acestea, ele sunt abia la inceput in ceea ce priveste gradul de adoptie.

Voi ce parere aveti despre aceste rezultate ?

gadget inlocuit boxe inteligente

7 COMENTARII

  1. In România probabil peste câțiva ani vor fi mai utile boxele inteligente. Avem putine case inteligente, sau mai putine decât in alte state. Nu văd câți romani ar renunța la smartphone in favoarea unei boxe inteligente, sa fim serioși…

  2. Chiar si in alte tari. Nu poti pleca cu boxa dupa tine renuntand la smartphone/tableta/calculator.
    Daca o iei cu tine, devine complet inutila, sau poti asculta muzica de pe un card de memorie, dar cam atat. 🙂