Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functia Majora ce NU Dispare

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa ofere o functie care era zvonita a fi eliminata, insa pe care compania coreeana se pare ca o va oferi in continuare clientilor sai.

Samsung Galaxy S9 Functia Majora Dispare

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa pastreze in continuare o functie foarte importanta care a fost anuntata ca urmand a fi eliminata de catre compania coreeana, insa se pare ca zvonurile n-au avut dreptate de aceasta data. Vorbesc despre functia care permite ascultarea de muzica printr-un port audio de 3.5mm, Samsung Galaxy S9 urmand a avea in continuare aceasta componenta integrata, conform unei imagini de presa cu telefonul.

Samsung Galaxy S9 este prezentat in imaginea de mai jos pe noul DeX Pad pe care coreenii intentioneaza sa il lanseze in acest an, iar in imagine putem vedea si portul audio de 3.5mm pe care-l va avea telefonul. S-a zvonit ca Samsung Galaxy S9 ar urma sa renunte la acest port audio de 3.5mm, asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul telefoanelor iPhone, sau a altor smartphone-uri Android, insa Samsung are o cu totul alta strategie cu telefoanele sale.

Samsung Galaxy S9 a fost zvonit ca urmand a inlocui portul audio de 3.5mm cu unul USB-C, insa iata ca deocamdata Samsung nu vrea sa isi forteze clientii sa renunte la castile cu aceste conectoare, asa cum a facut Apple. Strategia celor de la Samsung este foarte buna si cu siguranta extrem de multi dintre clientii care vor cumpara Samsung Galaxy S9 vor fi multumiti de faptul ca portul audio de 3.5mm inca va fi disponibil pentru ei.

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, functia majora ce nu dispare

Samsung Galaxy S9 fara un port audio de 3.5mm ar fi fost luat in ras de catre foarte multi dintre competitorii companiei Samsung, iar asta pentru ca si ea la randul sau a ras de compania Apple cand s-a eliminat aceasta componenta. Samsung Galaxy S9 ar fi fost un telefon care ar fi fost ignorat si de catre foarte multi dintre fanii companiei coreene din cauza eliminarii acestui port audio, asa ca e bine sa vedem ca mai exista si atentie spre utilizatori.

Samsung Galaxy S9 Dex Pad 2018

Samsung Galaxy S9 va avea chip-uri Exynos 9810 si Qualcomm Snapdragon 845 integrate, 4 si 6 GB RAM urmand a fi oferiti de catre compania coreeana pentru utilizatori, impreuna cu noi camere cu deschidere variabila. Samsung Galaxy S9 si modelul Plus vor avea deasemenea baterii de 3000 mAh si 3500 mAh, ecranele urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbate, desi curbura lor va fi usor mai proeminenta, fara efecte pentru accesorii.

Samsung Galaxy S9 este programat pentru prezentare in data de 25 februarie 2018 la ora 19:00 inaintea inceperii conferintelor din cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 urmeaza sa inceapa in data 2 martie, in timp ce lansarea urmeaza sa aiba loc in 9, si/sau, 16 martie, segmentarea tarilor putand fi posibila.