Haier a Dezvoltat un Smartwatch cu Proiector Incorporat

Primul smartwatch cu proiector incorporat ne arata ce se poate face cu un ceas inteligent atunci cand nu mai stii ce functii noi sa implementezi pentru el.

Haier smartwatch proiector

Haier este prima companie care a avut curajul de a implementa un proiector intr-un smartwatch, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata un asemenea dispozitiv. Proiectorul a fost implementat in partea laterala a carcasei si poate proiecta imagini pe dosul palmei, fiind practic un fel de ecran secundar, desi informatiile nu au o vizibilitate excelenta.

Haier a gandit acest smartwatch cu proiector care sa afiseze informatii ce in mod normal n-ar putea fi afisate in acelasi ecran cu altele pe care le afiseaza deja ceasul inteligent. Haier s-a gandit ca utilizatorii ar avea nevoie de informatii suplimentare printr-un proiector atunci cand intreprind diverse activitati fizice, iar ideea in sine nu este chiar atat de proasta.

Haier a dezvoltat un smartwatch cu proiector incorporat

Haier smartwatch proiector 1

Partea interesanta este ca acest smartwatch al celor de la Haier poate fi controlat chiar si cu gesturi, dar ele nu trebuie facute pe ecranul ceasului inteligent, ci direct pe mana noatra. Desigur ca prototipul nu functioneaza perfect, insa ideea in sine merita explorata, chiar daca deocamdata are o utilitate foarte limitata in lipsa unor aplicatii speciale pentru ceas.

Singura parte proasta in tot acest concept este dimensiunea foarte mare pe care o are carcasa ceasului, integrarea unui proiector nefiind chiar atat de usoara intr-un dispozitiv atat de mic. Mai mult decat atat, e nevoie si de o baterie pe masura pentru a putea furniza energie si pentru un proiector, asa ca e greu de spus in ce forma finala va fi oferit smartwatch-ul Haier.