Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Unitate REALA in Imagini

Samsung Galaxy Note 9 are o prima unitate reala prezentata astazi in imagini, compania coreeana pregatind schimbari interesante pentru noul sau telefon mobil.

Samsung Galaxy Note 9 Unitate REALA Imagini

Samsung Galaxy Note 9 apare astazi in imagini extrem de interesante, o presupusa unitate reala fiin pozata in Asia impreuna cu un Samsung Galaxy S9, diferentele dintre cele doua modele fiind interesante. Samsung Galaxy Note 9 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar compania coreeana ar putea decide sa lanseze telefonul pe piata chiar mai devreme decat cred multi dintre fani, iunie, sau iulie, fiind actualele luni avute in vedere.

Samsung Galaxy Note 9 nu va arata diferit fata de Samsung Galaxy Note 8 lansat in vara anului trecut, iar imaginile de mai jos confirma fara dubiu lipsa de schimbari pentru aceasta versiune a telefonului. Cei de la Samsung nu doresc sa schimbe in vreun fel un design care este apreciat de catre clienti, asa ca Samsung Galaxy Note 9 va arata cam la fel ca modelul de anul trecut, iar partea buna este va nu va avea un decupaj vizibil in carcasa.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea totusi un cititor de amprente integrat in ecran, prototipul din imaginile de mai jos parand sa nu aiba un cititor de amprente integrat in carcasa de catre cei de la Samsung. Desigur ca aceste simple poze nu confirma fara dubiu faptul ca Samsung Galaxy Note 9 va avea un cititor de amprente integrat in ecran si nu in carcasa, dar vedem o noua posibila confirmare a faptului ca aceasta schimbare e pregatita.

Samsung Galaxy Note 9 – primele imagini cu o unitate reala

Samsung Galaxy Note 9 unitate reala imagini 1

Samsung Galaxy Note 9 este anuntat deja cu un ecran AMOLED cu diagonala de 6.3 inch, acesta urmand a fi identic cu cel folosit in Samsung Galaxy S9, deci ar urma sa aiba exact aceeasi calitate pentru imagini. Stim deja ca in general ceea ce se implementeaza in seria S ajunge mai apoi in seria Note, iar in cazul Samsung Galaxy Note 9 s-a parea ca am vorbi despre exact acelasi lucru, inclusiv in ceea ce priveste camera principala.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 845, insa ar putea veni cu unul Exynos 9820, usor imbunatatit fata de cel 9810 folosit in Samsung Galaxy S9, schimbarea putand fi enorma. Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi deasemenea mai scump decat modelul anterior oferit de catre compania coreeana, diferentle in preturi putand ajunge pana la 100 de euro pentru modelul de anul acesta, insa totul depinde de planurile Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 unitate reala imagini 2

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi prezentat in cursul lunii iunie de catre Samsung, iar lansarea ar putea avea loc in iulie cu cel putin o luna inainte fata de normal, dar asta pentru ca Samsung Galaxy S9 ar avea vanzari proaste. Indiferent ce pregateste Samsung, este destul de clar ca Samsung Galaxy Note 9 ramane un telefon important pentru producator si majoritatea secretelor ii vor fi dezvaluite pana in momentul prezentarii.