OnePlus 6: OFICIAL, Data de Lansare Anuntata

OnePlus 6 are in mod oficial data de lansare anuntata astazi de catre compania chinezeasca, ea invitand presa la evenimentul in care va dezvalui noul telefon.

OnePlus 6 Data Lansare

OnePlus 6 are in mod oficial data de lansare anuntata de catre compania OnePlus, ea nefiind totusi o surpriza completa, deoarece ziua in sine a fost zvonita in repetate randuri de catre o serie de jurnalisti din intreaga lume. Aseara cei de la OnePlus au inceput sa trimita invitatii pentru conferinta de presa pentr prezentarea OnePlus 6, aceasta urmand a avea loc pe data de 17 mai, iar asta desi zvonurile anterioare anuntau data de 18 mai.

OnePlus 6 va fi prezentat de catre compania OnePlus in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc in China, presa locala urmand a avea ocazia de a testa telefonul in premiera inaintea celorlalti. OnePlus va incepe sa vanda bilete pentru eveniment din data de 27 aprilie, iar asta pentru ca fanii interesati de prezentarea OnePlus 6 sa poata participa impreuna cu presa la conferinta care va fi organizata pentru a-i dezvalui toate noutatile importante.

OnePlus 6: OFICIAL, Data de Lansare Anuntata

OnePlus 6 Data Lansare 1

OnePlus 6 este cel mai asteptat telefon Android al momentului, iar asta pentru ca el urmeaza sa aduca specificatii de top la un pret foarte convenabil, ceva ce este caracteristic pentru seria de telefoane ale chinezilor. OnePlus 6 urmeaza sa fie lansat cu un ecran LCD care are diagonala de 6.2 inch si urmeaza sa copieze decupajul iPhone X, insa va avea margini mult mai mici pentru panoul frontal, o schimbare foarte buna pentru serie.

OnePlus 6 va avea deasemenea o camera duala, cu design similar cu cel al iPhone X, un chip Qualcomm Snapdragon 845 in versiuni cu 6 GB RAM si 8 GB RAM, o baterie de 3450 mAh si Android 8.1 Oreo instalat. OnePlus 6 urmeaza deasemenea sa aiba si un pret de vanzare cu mult mai mare decat se gandeau foarte multi dintre fani, acesta urmand a creste peste valoarea de 600 de dolari pentru versiunea standard, asa ca daca il asteptati, trebuie sa aveti si banii pregatiti.