OnePlus 6: OFICIAL, Specificatii Tehnice CONFIRMATE

OnePlus 6 are specificatiile tehnice confirmate astazi de catre autoritati, noutatile importante ale telefonului fiind dezvaluite in mod oficial pentru fani.

 

OnePlus 6 OFICIAL Specificatiile Tehnice CONFIRMATE

OnePlus 6 are in mod oficial specificatiile tehnice confirmate astazi, telefonul trecand prin procedura de verificare la autoritatile chinezesti de la TENAA, iar asa toata lumea afla ce componente interne are noul smartphone. OnePlus 6 va fi lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 845 care are un procesor octa-core tactat la 2.45 GHz, modele cu 6 GB si 8 GB spatiu de stocare urmand a fi vandute de catre chinezii de la OnePlus dupa lansarea oficiala a telefonului in lumea intreaga.

OnePlus 6 va avea deasemenea minim 64 GB spatiu de stocare oferit pentru clienti, insa desigur ca modele cu 128 GB spatiu de stocare vor fi puse in vanzare, ele urmand a avea preturi diferentiate cu aproximativ 50 de dolari. OnePlus 6 va avea deasemenea si o baterie de 3300 mAh integrata, iar asta ar trebui sa ii ofere o autonomie buna, poate chiar superioara fata de cele pe care le ofera Samsung Galaxy S9, sau iPhone X, telefonul coreenilor avand probleme mari in aceasta privinta.

OnePlus 6: OFICIAL, Specificatii Tehnice CONFIRMATE

OnePlus 6 OFICIAL Specificatiile Tehnice CONFIRMATE 1

OnePlus 6 are deasemenea confirmat faptul ca va avea un ecran SUper AMOLED cu diagonala de 6.3 inch, o rezolutie de 2280 x 1080 pixeli fiind integrata impreuna cu o rata de aspect de 19:9. Desigur ca rezolutia si rata de aspect ale OnePlus 6 sunt atat de neobisnuite pentru ca telefonul va avea un decupaj, aceasta caracteristica de design fiind preluata de la iPhone X, dar cu partea buna ca marginile ecranului vor fi la fel de subtiri, o caracteristica foarte apreciate.

OnePlus 6 OFICIAL Specificatiile Tehnice CONFIRMATE 2

OnePlus 6 va avea o camera duala formata din senzori de 20 de megapixeli si 16 megapixeli, iar camera frontala urmeaza deasemenea sa aiba 16 megapixeli, dimensiunile telefonului fiind de 155.7 × 75.35 × 7.75mm. OnePlus 6 cantareste 177 de grame si va rula Android 8.1, detaliile importante privind design-ul si componentele interne fiind astfel dezvaluite, insa in Android va exista deasemenea o functie care va permite ascunderea decupajului ecranului pentru a face interfata sa arate mult mai bine.